A Csillagkapu Élményről

 

A Csillagkapu interdimenziós kapuként szolgál, amelyre 1989-ben Prageet kapott megbízatást, s amelyet ő hozott létre.

Tudatos geometriai forma, amely a szakrális geometria több rétegét foglalja magába. Erőteljes, multidimenziós energiamezőt teremt. E jóindulatú energiamező sajátságosan egyedi módon működik. A Csillagkapu jelenlétében minden személy ismert és segítséget kap, az adott pillanathoz igazodó leghelyénvalóbb módon.

Ez jelenthet gyógyulást és egyensúlyt a fizikai test számára; a megértés tisztaságát valamint nagyfokú meglátást a mentális test számára; és mély ellazulást és a stressz eltávolítását az érző (érzelmi) test számára. A személyes karma törölhető, a médiumi és gyógyító képességek aktiválhatók, az előző életekre való emlékezés előidézhető.

Sokan kézzelfogható módon érzékelik vezetőiket, gyakran az első alkalommal, érezve, hallva vagy látva őket. Ami a legtöbb résztvevő számára csodálatos, hogy ezen változások csupán a Csillagkapu energiaterében való tartózkodás által bekövetkeznek.

Nincs semmi “tennivaló”. Mindezen változások vezetett meditációk közben történnek meg, az egyén rezgés-frekvenciájának emelése által. A multidimenziós DNS szálak alvó részeit ébredésre serkentik, amely nagyobb tudatos éberséghez és az Önvalóban növekvő spirituális jelenléthez vezet.

Prageet-ről és Julieanne-ről


 

Prageet

Prageet angliai származású, nemzetközileg ismert közvetítő, aki harminc éve segít másokat spirituális növekedésükben. Vezetőjével, Alcazarral együtt tervezte és építette meg a Csillagkaput, amely csoportokat és egyéneket egyaránt támogat az Önvaló megértésében és megismerésében - az ébredés folyamatában. Egész életét annak megértésére szánta, hogy miként működünk emberekként, hogyan hat ránk a tudattalan és az érzelmek, valamint, hogy miként tudunk kilépni a limitáló mintákból.

Julieanne

Julieanne Conard 2012-ben csatlakozott a Csillagkapu Élményhez, miután mély kapcsolatra ébredt a Csillagkapuval és Alcazar vezetővel, akit azóta ő is közvetít. Bár eredeti szándéka szerint alternatív gyógyászatot tanult volna, mostanra a személyes átalakulás és gyors ön-gyógyítás lehetőségeivel foglalkozik, a Csillagkapu Élmény magasrezgésű frekvenciáin keresztül. Alcazar útmutatásával, az energetikai ön-gyógyítás egy új formáját fejlesztette ki, amely az Élet Esszenciája néven ismert, s amit immár másoknak is tanít mindenfelé a világban.

Kicsoda Alcazar?


 

"Gyakran megkérdezik: “Ki ez az Alcazar?”, így most néhány szóval bemutatjuk őt. Alcazar egy csoporttudat, mégpedig azon csoporté, melyet Egyetemes Mestereknek nevezünk. Az Egyetemes Mesterek összpontosítják az energiáikat, s Alcazar szóvivőként kommunikál az emberiséggel. Az Alcazar Csoport vágya, hogy egyéni és a teljesség szintjén kommunikáljon és válaszoljon.

Különállóak vagyunk a Csillagkapu tudatának energiáitól, ugyanakkor egyek vagyunk azzal. Az elme ezt képtelen teljesen megérteni, de talán érezhető ennek igazsága. Tehát a Csillagkapu tudatosságával dolgozunk, fogalmazzunk így.

A következő kérdés: “Mik, vagy kik az Egyetemes Mesterek?” Szeretteim, ha ezt megválaszolnánk, abból egy újabb kérdés fakadna. Ahelyett, hogy információval szolgálnánk az elme számára, inkább arra kérünk, hogy érezd az energiánkat, érezd a jelenlétünket, hallgasd meg az útmutatásunkat, és döntsd el a magad számára: “Olyan valami ez, ami rezonál számomra? Jó érzés ez?” Amennyiben igen, nagyszerű, kövesd az útmutatásunkat. Ha nem, az is nagyszerű, hagyd abba és menj, találd meg ami számodra megfelelő. Szeretteim, végsősoron az a cél mindannyiótok számára, hogy visszatérjetek az Egységbe, hogy tudjátok, Kik is vagytok, és hogy szabadok legyetek.

Azokat, akik együtt rezegnek Alcazárral és a bemutatott Csillagkapu munkával, szeretettel köszöntjük. Meghívunk, hogy lazulj el és engedd el az irányítást, és egyszerűen nézz és érezz nagyfokú éberségben és jelenlétben - mivel így tudunk Önmagad ismeretéhez elvezetni.

Alcazar vagyunk, és köszöntünk téged. Alcazar vagyunk és amit nyújtunk neked, az Te magad vagy."

- Alcazar

Miért éld át a Csillagkaput?

 

Szeretteim, nem véletlen, hogy idevonzott benneteket ez az oldal, ez az információ - vezettetést kaptatok. Most minden tőled függ. Most eldöntheted: “Olyan valami a Csillagkapu, ami hasznos lehet számomra?” Nos, hadd szóljunk pár szót erről.

Ahogy mondtuk, idevonzott valami. A Csillagkapu azért van, hogy támogassa a fejlett spirituális lényeket, valamint azokat, akik az intelligenciájukat arra használják, hogy rátekintsenek az életükre és megértsék: változtatni szükséges, több minden lehetséges, nagyobb vagyok annál, ami szerint most élek.

A Csillagkapu azért van, hogy támogasson a személyes evolúciódban. Rengeteg módja van annak, ahogy a Csillagkapu a segítségedre lehet. Elsődlegesen, lehetővé teszi, hogy mélyebb szinten érezd a finomenergiákat, a vezetőid jelenlétét, hogy képes legyél velük kommunikálni, hogy kiterjedj a lét multidimenziós valóságának tudatába.

Ennél jóval egyszerűbb szinten, hozzásegít az életedben meglévő olyan szokások és limitációk kioldásához, melyek állandóan akadályt jelentenek. Olyan szokások ezek, melyeket már nem kívánsz követni, mégis újra és újra rajtakapod magad, hogy azokat ismétled. A Csillagkapu és a vele használt technikák segítenek, hogy a nehézségek gyökereit megtaláld, akár a betegségek gyökerét is az életedben. Miután rátaláltál, a szeretet és megértés energiájának rezgésében, az eredendő ok kioldható, s az oldás által, az életedben tartós változást tapasztalhatsz.

Számos technikával, számos különböző módon férhetsz hozzá a készségekhez és képességekhez, melyik benned szunnyadnak. Kész vagy rá, hogy felfedezd, ki is vagy? A Csillagkapu arra hivatott, hogy bemutasson a nagyobbik énednek."  - Alcazar