Események

Tarts velünk eseményeinken, rendezvényeinken! Görgess lefelé :-)

 

Placeholder Image

Energiaátadás a napfordulóra - ingyenes adás élőben

Prageet Harris és Julieanne Conard, valamint Asil Toksal vezetésével
 
 Különleges energiaátadásban lesz részünk, a Shasta-hegyről fogunk bejelentkezni ÉLŐBEN. Már néhány éve érezzük az emberiség és a Föld felemelkedési folyamatának felgyorsulását, és sokszor említik ezt közvetítésekben is. Kaptunk már eddig is szintemeléseket (upgrade), aktiválásokat és átadásokat, ezt a folyamatot előkészítendő és támogatandó.

A Csillagkapu és az Evolution One együttesen, idén szeptemberben a harmadik Felgyorsított Felemelkedés "kiadással" jelentkezik egy egészen új módon az emberiség és saját felemelkedési folyamatod segítéseként.

Ez az INGYENES elő-esemény június 22.-én az első közvetítés ennek előkészítéseként - ami már most épül -, és óriási ajándék lesz számunkra, ahogy közösségekként együtt mindezt fogadjuk és közvetítjük is a világba.

 

Időpont: 2024. június 22. 18:00

 

Tarts velünk!
Placeholder Image

Csillagkapu Szlovénia 2024 - Felgyorsított Felemelkedés

Prageet Harris és Julieanne Conard, valamint Asil Toksal vezetésével
Workshop személyes jelenlétben
 

Teljesítsd ki életed ezekben a változó és elmozdulásokat hozó időkben, emeld életteliség-érzésedet, hogy egyre többet kezdhess tapasztalni abból, aki valójában vagy. 

A szlovéniai Portorozban fogadd a gyengéd támogatást Felemelkedés Mintázataid aktiválásához, és mélyítsd el és építs a korábban kapott mintázatokra, lehetővé téve, hogy lényed teljessége megérkezhessen, és saját valóságod erőteljes teremtőjévé válhass.

Időpont: 2024. szeptember 5-8.

 

Tarts velünk!
Placeholder Image

Csillagkapu Budapest Workshop

Prageet Harris és Julieanne Conard vezetésével
Workshop személyes jelenlétben
 

Többszázan vannak Magyarországon, akik online tapasztalják a Csillagkapu energiáit, a felemelkedett mesterek, a galaktikus parancsnokság energiáit.

Most pedig ismét elvisszük a Csillagkaput Budapestre. Hosszú idő telt el azóta, hogy legutóbb ott jártunk - az energiák pedig sokat változtak.

A Csillagkapu erőteljesebbé vált, ami személyes jelenlétben megtapasztalható, és alig várjuk, hogy megoszthassuk ezt veled.

Időpont: 2024. április 26-28.

A felvételek elérhetőek! Kattints a Tarts velünk gombra :-)

Tarts velünk!
Powered by Kajabi