Ingyenes kurzusok és adások

Nézd meg, hogyan emelheted a valóságod szintjét a Csillagkapu segítségével

 

Látogass el a Youtube csatornánkra is, ahol végigböngészheted az ingyenes adásokat és meditációkat

 

Placeholder Image

 

Energia√°tad√°s a napfordul√≥ra - ingyenes ad√°s √©lŇĎben

Prageet Harris és Julieanne Conard, valamint Asil Toksal vezetésével
 
¬†K√ľl√∂nleges energia√°tad√°sban lesz r√©sz√ľnk, a Shasta-hegyrŇĎl fogunk bejelentkezni √ČLŇźBEN. M√°r n√©h√°ny √©ve √©rezz√ľk az emberis√©g √©s a F√∂ld felemelked√©si folyamat√°nak felgyorsul√°s√°t, √©s sokszor eml√≠tik ezt k√∂zvet√≠t√©sekben is. Kaptunk m√°r eddig is szintemel√©seket (upgrade), aktiv√°l√°sokat √©s √°tad√°sokat, ezt a folyamatot elŇĎk√©sz√≠tendŇĎ √©s t√°mogatand√≥.

A Csillagkapu √©s az Evolution One egy√ľttesen, id√©n szeptemberben a harmadik Felgyors√≠tott Felemelked√©s "kiad√°ssal" jelentkezik egy eg√©szen √ļj m√≥don az emberis√©g √©s saj√°t felemelked√©si folyamatod seg√≠t√©sek√©nt.

Ez az INGYENES elŇĎ-esem√©ny j√ļnius 22.-√©n az elsŇĎ k√∂zvet√≠t√©s ennek elŇĎk√©sz√≠t√©sek√©nt - ami m√°r most √©p√ľl -, √©s √≥ri√°si aj√°nd√©k lesz sz√°munkra, ahogy k√∂z√∂ss√©gekk√©nt egy√ľtt mindezt fogadjuk √©s k√∂zvet√≠tj√ľk is a vil√°gba.
 

IdŇĎpont: 2024. j√ļnius 22. 18:00 √©lŇĎben

Kezdd el itt az utaz√°sodat!
Placeholder Image

10. Globális Csillagkapu Kör 

 

Alcazar eg√©szen m√°sk√©nt k√∂zel√≠ti meg a bŇĎs√©get, mint legt√∂bben‚Ķ

Nem csup√°n a p√©nzrŇĎl besz√©l, amire a legt√∂bben gondolnak, ha a bŇĎs√©g fogalma felmer√ľl. Amire Alcazar utal, az a ‚ÄėbŇĎs√©g minden szinten‚Äô, amibe beletartozik a szeretet bŇĎs√©ge, a bar√°ts√°g bŇĎs√©ge, szabad utaz√°s bŇĎs√©ge, stb. √Čs igen, mag√°ba foglalja a p√©nz√ľgyi bŇĎs√©get is.

A bŇĎs√©gre val√≥ nyitotts√°g egyik m√≥dja a h√°la. A spiritu√°lis k√∂z√∂ss√©gben ezt m√°r sok √©ve √©rtik az emberek. √Ām most, a tudom√°ny is megt√°mogatja ezt a val√≥s√°got.

A hála mély átérzése képes megnyitni téged arra, hogy fogadj-kapj minden szinten.

Ebben a Glob√°lis Csillagkapu K√∂rben meghallgatjuk Alcazar √ļtmutat√°s√°t √©s b√∂lcsess√©g√©t arra vonatkoz√≥an, hogy mik√©nt v√°ltoztassunk √©let√ľnk√∂n √©s t√°rjuk ki karjainkat egy szebb val√≥s√°gnak.

IdŇĎpont: 2024. j√ļnius 2. 19:00 √©lŇĎben (A felv√©tel el√©rhetŇĎ a gombra kattintva)

Kezdd el itt az utaz√°sodat!
Placeholder Image

9. Globális Csillagkapu Kör 

Tapasztald meg a druid√°k, Avalon papnŇĎi √©s az essz√©nusok csod√°latos energi√°it (akik ott alap√≠tott√°k meg a legelsŇĎ templomot Angli√°ban).

Vel√ľnk lesz Eug√©nia Alves, aki m√©lyen kapcsol√≥dik mind az essz√©nusokhoz, mind Avalonhoz, s az √°ltala megosztott energi√°k a medit√°ci√≥ban sz√≠v- √©s tudatt√°g√≠t√≥ hat√°s√ļak.

SzupererŇĎteljes energia√°tad√°sban lesz teh√°t r√©sz√ľnk, a bolyg√≥n (vagy felette) l√©vŇĎ egyik legk√ľl√∂nlegesebb interdimenzi√≥s miszt√©riumiskol√°j√°t√≥l :-)

IdŇĎpont: 2024. m√°jus 11. 19:00 √©lŇĎben (a felv√©tel el√©rhetŇĎ a gombra kattintva)

Kezdd el itt az utaz√°sodat!
Placeholder Image

8. Globális Csillagkapu Kör 

Az √°prilisi Csillagkapu K√∂r√∂n Viviane Chauvet besz√°mol√≥j√°t fogjuk meghallgatni, aki saj√°t tapasztalatair√≥l fog mes√©lni ŇĎsi arkturuszik√©nt, aki mind megfigyeli, mind t√°mogatja az emberis√©g felemelked√©si folyamat√°t √©vsz√°zadok √≥ta. Hallgasd meg szem√©lyes visszaeml√©kez√©s√©t, hogy mit l√°tott √©s milyen meg√©rt√©ssel rendelkezik arr√≥l a korszakr√≥l a f√∂ld elfeledett m√ļltj√°ban.

IdŇĎpont: 2024. √°prilis 14.

Kezdd el itt az utaz√°sodat!
Placeholder Image

Bemutatkozik az Egységre ébredés

Ingyenes Csillagkapu √Člm√©ny ad√°s - felk√©sz√ľl√©sk√©nt az √ļj online sorozathoz

A sorozatot z√°rt csoportban k√∂vetj√ľk ism√©t, annak √©rdek√©ben, hogy energi√°ink egy√ľtt n√∂vekedhessenek, s a mezŇĎ amit k√∂z√∂sen hozunk l√©tre, t√°mogathasson mindannyiunkat a fejlŇĎd√©sben, fel√©bred√©sben, valamint saj√°t belsŇĎ spiritu√°lis kibontakoz√°sunk √ČRZET√ČBEN, ami t√ľkr√∂zŇĎdhet a k√∂r√ľl√∂tt√ľnk levŇĎ vil√°gban is.

A teljes sorozatra itt lehet regisztrálni: https://www.stargatemagyar.com/awakening-to-oneness

Az ad√°s idŇĎponta: 2024. janu√°r 29. volt

Kezdd el itt az utaz√°sodat!
Placeholder Image

Sz√∂rf√∂z√©s az √ļj idŇĎvonal hull√°main

Ha ott volt√°l vel√ľnk Kos sziget√©n √©lŇĎben vagy online, ha nem, tal√°n tudod, hogy¬†√ļj idŇĎvonalat h√≠vtunk be¬†√©s sug√°roztunk ki a bolyg√≥ sz√°m√°ra.¬†A rendezv√©ny √≥ta mindannyian √©rezz√ľk, hogy az integr√°l√°s nagyon zajlik, √©s hogy bizony nem olyan k√∂nnyŇĪ visszat√©rni a mindennapokba.¬†Alcazar felaj√°nl√°sa, hogy seg√≠t sz√∂rf√∂zni az √ļj idŇĎvonal hull√°main!¬†Nagy odafigyel√©ssel √©s gondoskod√°ssal ir√°ntunk, szeretn√©, ha hull√°mr√≥l hull√°mra √©ln√©nk tov√°bb az √ļj idŇĎvonalon √©s erŇĎs√≠ten√©nk azt √ļjra √©s √ļjra, folyamatosan.

Magyar tolmácsolással - 2023. okt. 31. - dec. 22.

Kezdd el itt az utaz√°sodat!
Placeholder Image

Kvantum Evol√ļci√≥ - Megnyitjuk az ajt√≥t az emberis√©g √ļj aj√°nd√©kai elŇĎtt

Most m√°r t√∂bb √©ve, hogy Alcazar folyamatosan seg√≠t benn√ľnket a kvantum t√©r √©s annak m√©lys√©ge, "a tiszta lehetŇĎs√©gek √ľress√©ge" meg√©rt√©s√©ben √©s megtapasztal√°s√°ban.¬†Ez az a hely, ahol a teremt√©s t√∂rt√©nik - ahol egy√©nileg hat√°ssal vagyunk √©lettapasztal√°sunkra, pillanatr√≥l pillanatra.

Viszonylag nemr√©giben megismerkedt√ľnk David Clements bar√°tunkkal, aki angol fizikus √©s k√∂zvet√≠tŇĎ, s aki az Elohim "teamj√©vel" √©s m√°s szellemi vezetŇĎkkel dolgozik. Ez nagyon izgalmas, hiszen az Elohim fel√ľgyeli a Csillagkapu munk√°ss√°g√°t eg√©szen a kezdetek √≥ta.¬†

Az Elohim felk√©rte Davidet, hogy hozza l√©tre a kvantum gener√°torokat, melyeket Mauin fogunk haszn√°lni erŇĎs, m√©ly energi√°k lehorgonyz√°s√°hoz a szigeten. Ez lesz a harmadik hely Costa Rica √©s Szlov√©nia ut√°n, ahol kor√°bban m√°r lehorgonyoztuk ezeket az energi√°kat.¬†

Mauit k√∂vetŇĎen, sz√°mos kvantum gener√°tor lesz hozz√°f√©rhetŇĎ azok sz√°m√°ra, akik r√©szesei ezen tapasztal√°soknak, √©s l√©trej√∂n az √ļj kvantum gener√°tor h√°l√≥zat.¬†

Felvétel - 2023. február

Kezdd el itt az utaz√°sodat!
Placeholder Image

Válj szupertudatossá - 7 nap ingyenes adások 

A V√°lj Szupertudatoss√° egy folyamatos, napi energia medit√°ci√≥ ad√°ssorozat volt 2021-ben. Ugorj fejest az √°talakit√≥ erejŇĪ energiat√©rbe, amit t√∂bb h√≥napon √°t t√∂bbezer t√°rsad teremtett folyamatosan. Vigyen t√©ged is mag√°val ez a lend√ľlet √ļj magaslatokba, √ļjfajta meg√©rt√©sbe, valamint √∂nmagad m√©lyebb megtestes√≠t√©s√©be - Szupertudatos L√©nyk√©nt

 

Felvétel - 2021

Kezdd el itt az utaz√°sodat!
Placeholder Image

2021 A Döntés Éve - Evolúció általi forradalmi átalakulás

Csatlakozz hozzánk ezen a 4 napos világméretŇĪ összejövetelen!

"Kritikus idŇĎ ez, így 2021-et a Döntés Évének nevezzük. Döntés egyéni szinten, döntés az országok, és döntés az emberiség egészének számára." - Alcazar

Felvétel - 2020. december 30. - 2021. január 2.

Kezdd el itt az utaz√°sodat!
Placeholder Image

Tavaszi Zsendülés: Az Emberiség Ébredésének Felgyorsítása

Szeretet – Együttérzés - EgyenlŇĎség

4 napos online energetikai tapasztalat, amely meghaladja a meditációt. Készen áll arra, hogy belépjen az újba? Világszerte több mint 12 000 résztvevŇĎ osztotta meg ezt a felejthetetlen élményt!

Felvétel - 2020. Április 30. – Május 3.

Kezdd el itt az utaz√°sodat!
Placeholder Image

A BelsŇĎ Csillagkapud Aktiválása 

Ezen a webináriumon elkezdjük a belsŇĎ Csillagkapu energetizálásának és megnyitásának folyamatát. Hozzáférhetsz más dimenziókhoz és tartományokhoz saját Önvalódban - saját vezetéssel, a Szupertudatosságod útmutatása szerint. Ez az ugrás most arról szól, hogy olyan változásokat integrálhatsz az emberi minŇĎségedbe, melyek lehetŇĎvé teszik, hogy bŇĎségben élj minden szinten.

Felvétel - 2020 Február

Kezdd el itt az utaz√°sodat!
Powered by Kajabi