Ingyenes Kurzusok

Nézd meg, hogyan emelheted a valóságod szintjét a Csillagkapu segítségével

 

Placeholder Image

Szörfözés az új idővonal hullámain

Ha ott voltál velünk Kos szigetén élőben vagy online, ha nem, talán tudod, hogy új idővonalat hívtunk be és sugároztunk ki a bolygó számára. A rendezvény óta mindannyian érezzük, hogy az integrálás nagyon zajlik, és hogy bizony nem olyan könnyű visszatérni a mindennapokba. Alcazar felajánlása, hogy segít szörfözni az új idővonal hullámain! Nagy odafigyeléssel és gondoskodással irántunk, szeretné, ha hullámról hullámra élnénk tovább az új idővonalon és erősítenénk azt újra és újra, folyamatosan.

Magyar tolmácsolással - 2023. okt. 31. - dec. 22.

Kezdd el itt az utazásodat!
Placeholder Image

Kvantum Evolúció - Megnyitjuk az ajtót az emberiség új ajándékai előtt

Most már több éve, hogy Alcazar folyamatosan segít bennünket a kvantum tér és annak mélysége, "a tiszta lehetőségek üressége" megértésében és megtapasztalásában. Ez az a hely, ahol a teremtés történik - ahol egyénileg hatással vagyunk élettapasztalásunkra, pillanatról pillanatra.

Viszonylag nemrégiben megismerkedtünk David Clements barátunkkal, aki angol fizikus és közvetítő, s aki az Elohim "teamjével" és más szellemi vezetőkkel dolgozik. Ez nagyon izgalmas, hiszen az Elohim felügyeli a Csillagkapu munkásságát egészen a kezdetek óta. 

Az Elohim felkérte Davidet, hogy hozza létre a kvantum generátorokat, melyeket Mauin fogunk használni erős, mély energiák lehorgonyzásához a szigeten. Ez lesz a harmadik hely Costa Rica és Szlovénia után, ahol korábban már lehorgonyoztuk ezeket az energiákat. 

Mauit követően, számos kvantum generátor lesz hozzáférhető azok számára, akik részesei ezen tapasztalásoknak, és létrejön az új kvantum generátor hálózat. 

Felvétel - 2023. február

Kezdd el itt az utazásodat!
Placeholder Image

Válj szupertudatossá - 7 nap ingyenes adások 

A Válj Szupertudatossá egy folyamatos, napi energia meditáció adássorozat volt 2021-ben. Ugorj fejest az átalakitó erejű energiatérbe, amit több hónapon át többezer társad teremtett folyamatosan. Vigyen téged is magával ez a lendület új magaslatokba, újfajta megértésbe, valamint önmagad mélyebb megtestesítésébe - Szupertudatos Lényként

 

Felvétel - 2021

Kezdd el itt az utazásodat!
Placeholder Image

2021 A Döntés Éve - Evolúció általi forradalmi átalakulás

Csatlakozz hozzánk ezen a 4 napos világméretű összejövetelen!

"Kritikus idő ez, így 2021-et a Döntés Évének nevezzük. Döntés egyéni szinten, döntés az országok, és döntés az emberiség egészének számára." - Alcazar

Felvétel - 2020. december 30. - 2021. január 2.

Kezdd el itt az utazásodat!
Placeholder Image

Tavaszi Zsendülés: Az Emberiség Ébredésének Felgyorsítása

Szeretet – Együttérzés - Egyenlőség

4 napos online energetikai tapasztalat, amely meghaladja a meditációt. Készen áll arra, hogy belépjen az újba? Világszerte több mint 12 000 résztvevő osztotta meg ezt a felejthetetlen élményt!

Felvétel - 2020. Április 30. – Május 3.

Kezdd el itt az utazásodat!
Placeholder Image

A Belső Csillagkapud Aktiválása 

Ezen a webináriumon elkezdjük a belső Csillagkapu energetizálásának és megnyitásának folyamatát. Hozzáférhetsz más dimenziókhoz és tartományokhoz saját Önvalódban - saját vezetéssel, a Szupertudatosságod útmutatása szerint. Ez az ugrás most arról szól, hogy olyan változásokat integrálhatsz az emberi minőségedbe, melyek lehetővé teszik, hogy bőségben élj minden szinten.

Felvétel - 2020 Február

Kezdd el itt az utazásodat!
Powered by Kajabi