Kilépve az elkülönültségből,

az odaát felé

Ugorj fejest a következő meditációs sorozatba!

Kilépve az elkülönültségből, az odaát felé

Dive Into This Upcoming Meditation Series!

Miért ébredjünk Egységre?


Az emberi történelem során életünk egyik háborútól a másikig, egyik tragédiától a következőig zajlott - a jó a rossz ellen, a fény a sötétség ellen - egyfajta töretlen ciklusként. Most azonban az emberiség egy új röppályára lépett. 

Tudatunk ébredezik, közben pedig felismerjük, hogy át kell lépnünk e dualitásból - a konfliktusból, szembenállásból - az Egységbe.

Ez a hely a magasabb tudaté, egy új, mélyebb szeretet megtapasztalásáé, valamint a bőségé minden szinten az egész emberiség számára. Mindennek eredménye pedig egy gyarapodó bolygó, egészséges ökoszisztéma, és a szupertudatú lét.

Mi az Egységre ébredés?A meditációs sorozat  a Szellemtől érkező közvetlen útmutatás a Csillagkapu vezetőjén, Alcazáron, valamint Prageet és Julieanne csatornákon keresztül.

A meditációk és a velük érkező mély bölcsesség erőfeszítés nélkül elvezet a magasabbrezgésű megtapasztalásokba. Ezek pedig mély megértést, 
valamint a magasabbdimenziós élet emlékezetét nyújtják.

A történelem során ebben a 3D-s dualitásban éltünk - most pedig visszatérőben vagyunk az Egységbe. A meditációk gyengéden e nagyobb valóságba emelnek.

Hallgasd meg Alcazar szavait

Alcazar közvetítés
Egységre ébredés
3:38
 

És most, nyerj bepillantást

az Egységbe... 


Nézd meg a bemutatkozó adást

Video Poster Image

A transzformáció gyengéd folyamata...Alcazar, a Csillagkapu vezetője elmagyarázza, miként és miért olyan fontos az Egységre ébredés ezekben a turbulens és változékony időkben.

A mély megértés felé fog vezetni, ezt pedig még fokozni fogják a meditációk, melyek energiái finom löketet adnak azok felé a változások felé, melyeket mindannyiunknak meg kell lépnünk.

Ezeknek a változásoknak nem kell nehezeknek lenniük, egyszerűen a szándékunk, valamint a kapott támogatás az Egység felé segítenek.

A sorozat folyamán éld át az energia és megértés crescendóját

 

Emelkedj magasabb tudatszintekre, pillants be az Egységbe, és ámulj el a lendületen, melyet ÉRZEL, miközben a megértés és energiák a személyes transzformáció felé vezetnek.

Kapcsolódj az adásokhoz

 

Az adások közzététele a Csillagkapu könyvtárban:

 kedd, szerda és csütörtök esténként

 

Heti 3 nap közvetített energia-tapasztalás a Csillagkapuval  

7 héten át futó sorozat, egy hét pihenő beiktatásával a közepén.

 

 Magyar tolmácsolással:

Február 6. - 22. 

Egy hét szünet

Március 5. - 21.

Egységre ébredés

 

A regisztráció lezárult

 

Lesz majd újabb lehetőség részt venni ezen az utazáson...

Alcazar kérése, hogy a regisztrációt lezárjuk, annak érdekében, hogy egy kohéziós csoporttal haladjunk a folyamatban mindannyian.

Kérünk, add meg a neved és emailcímed, ha szeretnél majd az Egységre ébredés második köréhez feliratkozni. Már most várjuk, hogy megoszthassuk veled a későbbiekben.

Kapj értesítést, amikor a sorozat másodszor is elérhető lesz! 

Nézd meg, mit mondanak mások

a Csillagkapu élményeikről...

Video Poster Image

"Hívunk, hogy legyetek a változás követei. Hívunk, hogy emeljétek saját életeteket. Ezáltal pedig, támogatjátok az emberiség felemelését. Képesek vagytok rá. Mindannyian képesek vagytok rá, ha szeretnétek. Tartsatok velünk, s megmutatjuk a mikéntjét."

 

- Alcazar

Csatlakozz a teljes sorozathoz!

"We invite you to be an emissary of change. We invite you to uplift your own lives. And in doing so, supporting the upliftment of humanity. You can do this. You can all do this, if you wish. Join us, we will show you how."

 

- Alcazar

Join The Full Series!