Elmélyülős Kurzusok

 

Csillagkapu Budapest Workshop

Prageet Harris és Julieanne Conard vezetésével
Workshop személyes jelenlétben
 

Többszázan vannak Magyarországon, akik online tapasztalják a Csillagkapu energiáit, a felemelkedett mesterek, a galaktikus parancsnokság energiáit.

Most pedig ismét elvisszük a Csillagkaput Budapestre. Hosszú idő telt el azóta, hogy legutóbb ott jártunk - az energiák pedig sokat változtak.

A Csillagkapu erőteljesebbé vált, ami személyes jelenlétben megtapasztalható, és alig várjuk, hogy megoszthassuk ezt veled.

Időpont: 2024. április 26-28.

Látogass el a fizetési oldalra

Egységre ébredés

Prageet Harris és Julieanne Conard vezetésével
18 adásból álló meditációs sorozat
 
Alcazar, a Csillagkapu vezetője elmagyarázza, miként és miért olyan fontos az Egységre ébredés ezekben a turbulens és változékony időkben.

A mély megértés felé fog vezetni, ezt pedig még fokozni fogják a meditációk, melyek energiái finom löketet adnak azok felé a változások felé, melyeket mindannyiunknak meg kell lépnünk.

Ezeknek a változásoknak nem kell nehezeknek lenniük, egyszerűen a szándékunk, valamint a kapott támogatás az Egység felé segítenek.

A történelem során ebben a 3D-s dualitásban éltünk - most pedig visszatérőben vagyunk az Egységbe. A meditációk gyengéden e nagyobb valóságba emelnek.
 

A sorozat időpontja magyar tolmácsolással: február 6.- március 21.

Látogass el a fizetési oldalra

2024-es Újévi intenzív a Shasta-hegyről

Prageet Harris és Julieanne Conard vezetésével, Robert Coxon élőben csatornázott zenéjével
 
Alcazar elmondása szerint 2024 kihívásos lesz mindannyiunk számára, mind egyénként, mind globálisan. Így talán ez a legjobb idő rá, hogy energiáidat egy magasabb idővonallal, nagyobb lehetőségekkel hangold össze.

Tarts velünk erőteljes energia-meditációk sorában, amit a Csillagkapu és Alcazar bölcsessége működtet - s amihez Robert Coxon adja hozzá a zenét, élőben becsatlakozva az adásba és élőben lehozva azt.

Suhanj át 2024-be a magasabb tudatosságod hullámán szörfözve :-)

A livestream eredeti dátuma: 2023. dec. 29. - 2024. jan. 1. 

Látogass el a fizetési oldalra

Az Életeszencia energiagyakorlat

Julieanne Conard és Michele Castro vezetésével
 
 
Négynapos workshop a Csillagkapu otthonában a Shasta-hegyen ,Jules és Michele Castro vezetésével. Ez az eszencia-gyakorlat végigvezet saját Életeszencia energiád felébresztési, önmagadban való művelési és sugárzási folyamatában. 

Az Életeszencia olyan energia, amely a Forrásból áramolva eleveníti meg mindazt ami a fizikai síkon él

Felvétel: 2023. november 9-12. 

Látogass el a fizetési oldalra

Csillagkapu világtalálkozó Görögország - Livestream felvételek (főrendezvény és kiemelt előadók)

Két külön livestreamre lehet regisztrálni egy oldalon.
1. Csillagkapu főrendezvény Prageet és Julieanne vezetésével
2. Kiemelt előadók prezentációi - lejjebb görgetve az oldalon.
Ha mindkettőre szeretnél jelentkezni, két külön regisztráció szükséges tehát.
A program során, mindannyian egy magasabbszintű, fényesebb, produktívabb, új idővonalra váltunk át.
Hívunk tehát, kelj útra velünk Görögországba a livestreamen, ha eddig még nem döntöttél volna így!
 

Dátum: 2023. október 8-13.     Élő magyar tolmácsolással!

Látogass el a fizetési oldalra

Híd az istenihez

Viviane Chauvet-val
 
Csatlakozz hozzánk a Shasta-hegyen!
Háromnapos workshop a Csillagkapu otthonában, Prageettel, Jules-szal és Viviane-nel
 

Felvétel: 2023. június 16-18. 

Látogass el a fizetési oldalra

Csillagkapu világtalálkozó Görögországban

A világ változik, és még több változás készülődik. Szeretnénk felkészíteni erre benneteket, s ahogy szinte mindenki tudja már, ez év októberében megrendezésre kerül következő Csillagkapu globális találkozónk, Görögországban.
A program során, mindannyian egy magasabbszintű, fényesebb, produktívabb, új idővonalra váltunk át.
Sok  minden vár megosztásra, és a közösség lesz az egyik legfontosabb támogató mechanizmus számotokra, erre lesz szükségetek az elkövetkező években.
Hívunk tehát, kelj útra velünk Görögországba, ha eddig még nem döntöttél volna így!
 

Dátum: 2023. október 8-13.

Élő magyar tolmácsolással!

Látogass el a fizetési oldalra

Csillagkapu hetek 

LIVESTREAM MAUIRÓL. A program a harmadik, egyben végső lehorgonyzása az új kvantum generátor hálózat kulcshelyeinek, a costa rica-i és szlovéniai workshopokat követően. Miután e három helyet energetizáljuk és összekapcsoljuk, együtt erős összeköttetést hoznak létre Gaiával, valamint a belső földi civilizációkkal.  Ez teszi lehetővé, hogy többszáz kvantum generátor kikerüljön a föld különböző pontjaira, erőteljes felébredést segítő erőként, az emberiség egészét támogatva a káoszban való navigálásban, valamint a tágabb univerzumhoz való növekvő mértékű hozzáférésben - ahogy ajtók százai nyílnak meg a kvantum térre. Részvételed erősíti e folyamatot... 

Eredeti dátum: 2023. febr. 19-25. és febr. 27-márc. 5.

Látogass el a fizetési oldalra
Placeholder Image

2023-as Újévi Intenzív

4 napos intenzív workshop a Shasta-hegyi Csillagkapu otthonból. A livestream adásokban belépsz a Csillagkapu magasrezgésű energiaterébe, ahol te magad is érezheted, ahogy ébertudatod kitágul a kvantum térbe, ahol kézzelfoghatóvá válnak a finomenergiák; szellemi vezetőid, a felemelkedett mesterek és csillagcsaládok behozzák energiájukat, mágnesként egy magasabb frekvenciára vonzva téged; tested újrahangolódik, miközben minden sejted a kvantum térrel együtt rezeg; intuíciód és magasabbdimenziós adottságaidra való észlelésed aktiválódik.

Felvett - 2023. január

Látogass el a fizetési oldalra
Placeholder Image

A 13. dimenzió felé

Rendkívüli egynapos Csillagkapu workshopban volt részünk a shasta hegyi Kryon rendezvényen. Alcazar vezetett bennünket a meditációban, és magával vitt a 13. dimenzió frekvenciáiba. A kreatív energiák erőteljes beáramlását éltük meg, ami mindenkit megérintett, minket pedig arra inspirált, hogy megosszuk az élményt az egész.

 A hangfelvételgyűjtemény tökéletes mind ahhoz, hogy új érdeklődőkkel ismertesse meg a Csillagkaput, mind pedig ahhoz, hogy elkötelezett Csillagkapusokat a 12. dimenzión túli, új távlatokba vezessen!

Felvett - 2022. június

Látogass el a fizetési oldalra
Placeholder Image

Megújulás Livestream 

Világméretű Csillagkapu Összejövetel

Alcazar mostani ígérete az, hogy szeptemberben új energiákat hoz be a bolygóra, rajtunk keresztül, a világméretű Csillagkapu összejövetelen Szlovéniában, - olyan energiákat, melyek eddig még nem voltak itt velünk.

Tarts velünk az 5 napos Világméretű Csillagkapu Összejövetelen, amit élőben közvetítünk a szlovéniai Bledből

Adás eredeti dátuma: 2022. szeptember 9 - 13.

Látogass el a fizetési oldalra
Placeholder Image

Úton az ürességbe 

saját tudatod felfedezőútja

A sorozat célja, hogy úgymond kézen fogjon, és saját kreativitásod megtapasztalása felé vezessen, saját képességed felé, hogy Önmagad vezetője lehess.

Adás dátuma – 2022. március-április-május

Látogass el a fizetési oldalra
Placeholder Image

Felgyorsított Felemelkedés 2: Glastonbury

Ez kvantumugrásnak tekinthető az ébredés folyamatában...

Itt az idő, hogy belső képességeidet feltárd és továbbfejleszd.
Meghívunk, hogy tarts velünk a Felgyorsított Felemelkedésben, egy háromnapos intenzív adássorozatban, melynek célja, hogy átalakítsa tudatodat és aktiválja felemelkedés-mintázataidat.
E lenyűgöző tapasztalás házigazdái a világszerte ismert közvetítők, Asil Toksal az Ascension One-tól, valamint Prageet Harris és Julieanne Conard a Csillagkapu Élménytől.

Felvett - 2022. június

Látogass el a fizetési oldalra
Placeholder Image

Káoszból a világosságba 

Éld át a londoni livestream adásokat!

A londoni workshop az év egyik legerőteljesebb Csillagkapu élménye volt, mely ráépült számos más hihetetlen, Alcazar által 2021-ben behozott energiára. Mindannyian a változást akarjuk a mostani kaotikus időkben. Ahogy a vezetőkkel dolgozunk, a személyes életünk felgyorsulva magasabb szintekre érhet. S ahogy kisugározzuk az energiákat, azzal az emberiség számára is egy felgyorsítottabb haladást kínálunk, az Egység felé.

Felvett - 2021. december 28-29-én

Látogass el a fizetési oldalra
Placeholder Image

Felgyorsított Felemelkedés

A Csillagkapu és Asil Toksal közös workshopja lényünk minden rétegét érinti, "felrázza", átrendezi, be- és egybehangolja, valamint transzformálja. 

A Felgyorsított Felemelkedés programot nemcsak Costa Rica élettől duzzadó energiája hatja át, hanem rendkívül erőteljes, elmélyítő, de egyben rakétasebességgel felfelé repítő behangolások, meditációk, közvetítések és átadások áramlatai is. A transzformáló energiák, a vezetők/segítők jelenlétében, kvantumugráshoz adnak "ugródeszkát" - innen valóban csak előre és felfelé vezet az út.

Felvett - 2021. augusztus

Látogass el a fizetési oldalra
Placeholder Image

Válj Szupertudatossá! 

Ebben a sorozatban, Alcazar vezeti a Csillagkapu közösséget, 150+ energia-meditáción keresztül, a résztvevők életében erőteljes fordulatokat és felemelkedést létrehozva...

"Lépésről lépésre vezetünk az emelt szintű kreativitás megtapasztalása felé. Mindannyian a saját egyéni módotokon fogtok válaszolni a vezetésünkre. Választhatjátok, hogy bőséget, elmélyültebb szeretetet, több barátot, új foglalkozást - és számos más lehetőséget."

Az élő adások eredeti dátuma: 2021. február 1. - december 6. volt.

Látogass el a fizetési oldalra
Placeholder Image

A Szupertudatos Belső Gyermek

A Kapu Benned, a Kiterjesztett Tudatossághoz 

Találkozz a Belső Gyermekkel önmagadban, és fedezd fel, hogyan lehet ő a belső vezetőd, gyógyítód, teremtőd és a kapu a Kiterjesztett Tudatossághoz. Meghívunk, hogy tarts velünk ebben a 4 hetes tapasztalásban! 

Felvétel - 2020. novemberében

Látogass el a fizetési oldalra
Placeholder Image

A Csillagmag Utazása - Az Emberiség Evolúciója

Olyan ritka alkalomban lehet részünk, amikor a Szellem bölcsessége Kryonon és Alcazáron keresztül áramlik, nemcsak az emberi lét ívének mély megértése és perspektívája érdekében, hanem energetikai támogatásként is a Csillagkapu meditációk által. Ezek minden résztvevőt energiával töltenek fel és egy új, emelkedettebb valóság energiáinak kollektív sugárzását segítik elő az emberiség morfogenetikus mezőjében.

Felvétel - 2020. június

Látogass el a fizetési oldalra
Placeholder Image

Találkozás a Csillagcsaládoddal

Fedezd Fel Újra Otthonod Az Univerzumban

"Fedezd Fel Újra Otthonod Az Univerzumban Fedezd fel, milyen végtelen lény vagy, És mennyire hosszú ideig éltél az univerzumban… Fedezz fel újra egy szépséges részt abból, aki vagy." - Alcazar


Felvétel - 2019. augusztus

Látogass el a fizetési oldalra
Placeholder Image

NÖVEKEDÉS AZ ÚJ MINTÁBAN

Gyorsítsátok fel a Minta Energiáit Önmagatokban és a Világotokban! Minden héten Alcazar fog vezetni bennünket az Új Mintában való növekedés útján. Fedezzétek fel mindazt, ami elérhető most számotokra.


Felvétel - 2019. június

Látogass el a fizetési oldalra
Placeholder Image

Az Új Emberiség Mintája

“A minta lehetővé teszi, hogy hozzáférjetek olyan képességekhez, melyekkel eddig nem rendelkeztetek itt, melyekre nem volt lehetőség itt egészen eddig a pillanatig, az emberiség pillanatnyi rezgési szintjét megelőzően.”  -Alcazar

Felvétel - 2019. április

Látogass el a fizetési oldalra
Placeholder Image

Az emberiség ébredése

A sorozat az első naptól építi az energiát, amely a negyedik napon egy kivételesen erős globális meditációban kulminál... Amely aztán energiát és információt sugároz ki az univerzumba. Tapasztald meg, milyen a KVANTUMMEZŐBEN LENNI az egész sorozat alatt.


Felvétel - 2017. december

Látogass el a fizetési oldalra
Placeholder Image

A túléléstől a gyarapodásig

Áttörés a mentális és érzelmi vitalitás egy új szintjére

ALCAZAR MEGFIATALÍTÓ PROGRAMJÁNAK FOLYTATÁSA.

Felvett - 2017. június

Látogass el a fizetési oldalra
Placeholder Image

”Megfiatalodás” – Négyhetes Csillagkapu webszeminárium

Amint tudjátok, a Csillagkapu tevékenysége nagy részben az energetikai átalakulásról szól. Azt szeretnénk megmutatni, hogyan lehet mindezt arra a folyamatra alkalmazni, amelyet fiatalodásnak nevezünk. 


Felvett - 2017. március

Látogass el a fizetési oldalra
Powered by Kajabi