Támogasd a magyar Csillagkapu Csapatot!

 

Légy segítségünkre abban, hogy a Csillagkapu energiákat elérhetőbbé tegyük magyarul is!

 

Miért küldj adományt?

Alcazar szavainak tolmácsolása csupán egy szelete mindannak a munkának, amit a magyar csapat végez.

Rengeteg "háttérmunka" zajlik a folyamatban.  Szerkesztés, weboldal fejlesztés, közösségi médiára posztolás, koordinálás. Szentelj egy pillanatot rá, hogy elképzeld a hatalmas szeretetenergiát, ami lehetővé teszi számodra, hogy minden ajándékot kézhez kapj odaátról!

Adományoddal közvetlenül a magyar csapatot támogatod annak érdekében, hogy Alcazar bölcsességét és a Csillagkapu energiáit folyamatosan rendelkezésedre bocsáthassuk!

Küldj adományt most!

$3

Küldj adományt most!

$7

Küldj adományt most!

$11

Küldj adományt most!

$33

Küldj adományt most!

$77

Küldj adományt most!

$111

Küldj adományt most!

$333

Küldj adományt most!

$777

Küldj adományt most!

$1,111

Segítsd az Emberiség Ébredését!

 

1989-ben Alcazar útmutatásával Prageet létrehozta az első fizikai Csillagkaput itt a Földön. Alcazar akkori elmondása szerint ez kapuként szolgál más dimenziókba.  
A Csillagkapu célja, hogy segítse az emberi tudat gyors felfokozását.
A Magyar Csillagkapu Team szándéka annak lehetővé tétele, hogy Alcazar bölcsessége és a Csillagkapu energiái számos magyar anyanyelvű emberhez eljussanak, akik készek a fejlődésre, valamint arra, hogy a Szupertudatos énjükhöz "felnőjenek".

 

"Ezen energiák támogatásával nagyobb jelenlétben élhettek és elérhetőbbé válik számotokra önmagatok mérhetetlen volta - amit elfelejtettek. A Csillagkapu azért van itt, hogy segítsen benneteket egyéni szinten, az emberiség egészeként, és a Földetek transzformációjában." 

- Alcazar,  a Csillagkapu vezetője

Köszönjük!

 

A Csillagkapu Projekt támogatása számos módon lehetséges - pénzügyileg, energetikailag, és ezen túl is. Nagyra értékeljük egyéni hozzájárulásodat e projekthez és köszönjük, hogy velünk tartasz ezen a tudatosság-utazáson.

Támogasd a magyar fordítói csapatot!