A Belső Csillagkapud Aktiválása 

 

Ajándék (ingyenes) 2 órás Csillagkapu Webinárium

 

“Szeretteim, ezen a webináriumon meghívunk, hogy vegyetek részt több gyönyörű - de intenzív - meditációban, melyekben az energia megtapasztalások sorát adjuk át. Mindaz, amit az előző szlovéniai találkozó óta végeztünk, felkészülés volt erre a most következőre. 

Kvantumugrást fogunk tenni együtt a szlovéniai összejövetelenen.

Minden egyes Csillagkapu közösséget hívunk, hogy vegyen részt e webináriumon, hogy elkezdje érezni azt a lehetőséget, amit együtt teremtünk.” - Alcazar

 

Kapcsolódj be a Csillagkapu Élménybe ezen az Ajándék Webináriumon! 

Élő felvétel: 2020 február

Ezen a webináriumon elkezdjük a belső Csillagkapu energetizálásának és megnyitásának folyamatát.

 

Fizikai szintű működéssel, de energetikailag kezdjük el a saját interdimenziós kapunk működésbe hozásának folyamatát. Hozzáférhetsz más dimenziókhoz és tartományokhoz saját Önvalódban - saját vezetéssel, a Szupertudatosságod útmutatása szerint. Ez az ugrás most arról szól, hogy olyan változásokat integrálhatsz az emberi minőségedbe, melyek lehetővé teszik, hogy bőségben élj minden szinten. 

“Szeretteim, ezen a webináriumon meghívunk, hogy vegyetek részt több gyönyörű - de intenzív - meditációban, melyekben az energia megtapasztalások sorát adjuk át. Mindaz, amit az előző szlovéniai találkozó óta végeztünk, felkészülés volt erre a most következőre. Kvantumugrást fogunk tenni együtt a szlovéniai összejövetelenen. 

Minden egyes Csillagkapu közösséget hívunk, hogy vegyen részt e webináriumon, hogy elkezdje érezni azt a lehetőséget, amit együtt teremtünk.” - Alcazar

 
Placeholder Image

A Belső Csillagkapud Aktiválása 

A Csillagkapu - ez az interdimenziós kapu - fizikai szinten arra emlékeztet, amivel rendelkezel önmagadon belül is.

A Belső Csillagkapu, fizikai szinten, a toboz- és az agyalapi mirigy a fizikai testben. Talán a tudatában vagy, hogy a fizikai szíved fizikai funkcióval bír - ugyanakkor a magasabb aspektusairól is tudhatsz: az érzés, az érzékelés, az összekapcsoltság, mely a szívközponton keresztül megy végbe.

Hasonló módon a toboz- és az agyalapi mirigyek egy magasabb szinten összedolgoznak, hogy a belső Csillagkapu lehetőségét megteremtsék. Ugyanúgy, ahogy a szív, az érzések, az érzelmek bezárult állapotban léteztek a múltban - a legtöbb ember számára magasabb fokon - a belső Csillagkapu szintén bezárult módon létezett. 
Placeholder Image

Csillagkapu Közösség 

Sok ezer ember él a világ minden táján, akik a Csillagkapuhoz kötődnek, s akik a Csillagkapu közösséget, a Csillagkapu családot alkotják.

Itt az ideje, hogy ezt szorosabb kohézióba, összetartozásba, nagyobb támogatottságba hozzuk mindenki számára.

Itt az ideje, hogy jobban megismerjük egymást, itt az ideje, hogy nagyobb mértékben támogassuk egymást. A Csillagkapu központban a Shasta hegyen, egy folyamatot indítunk el: azt, hogy többféle módon, folyamatosan tudjunk támogatást nyújtani napról napra, hétről hétre - információval, közvetítésekkel, szeretettel - azért, hogy folyamatosan még jobban összekapcsolódjatok egymással. Azért, hogy érezzétek, e közösség részei vagytok. 
 
Placeholder Image

A Csillagkapu Morfogenetikus Mező 

Talán tudod, mit hívunk morfogenetikus mezőnek. Egy energia ez, a Kvantumtér része, de főként az emberiség egészét köti össze. Nem látható, nem érezhető, de jelen van.
Ez a morfogenetikus mező köt össze mindannyiótokat egymással. Szándékunk szerint most a Csillagkapu közösség morfogenetikus mezőjét hozzuk létre. Egy energetikai folyamaton fogunk végigvezetni, hogy a Csillagkapu közösség e morfogenetikus mezőjéhez - amit együtt teremtetek - kapcsoljunk. A webináriumon fogjátok lehorgonyozni ezt a folyamatot, s Szlovéniában fog tetőzni.

Hallgasd meg Alcazar meghívását 

A Belső Csillagkapud Aktiválása 

Regisztrálj Itt! 

 

“Reményünk szerint ez az üzenet, ez a meghívás elér minden egyes személyhez, akit eddig a Csillagkapu megérintett.”

Alcazar

 

Powered by Kajabi