Napi meditáció, napi információ, napi útmutatás - odaátról

"Elkötelezetten támogatunk, ahogy a külső világ nagyobb kihívást jelent a legtöbb ember számára. 

Lépésről lépésre vezetünk az emelt szintű kreativitás megtapasztalása felé. Mindannyian a saját egyéni módotokon fogtok válaszolni a vezetésünkre. Választhatjátok, hogy bőséget, elmélyültebb szeretetet, több barátot, új foglalkozást - és számos más teremtést. 
A Csillagkapuval való munka most is a változást illető szándékhoz kapcsolódik.  Nem olyan technikákat hozunk létre, melyek intenzív erőfeszítést követelnek, hanem olyan rendszereket, melyek lehetővé teszik, hogy ellazuljatok, emeljétek a rezgéseteket, és a Kvantum térből teremtsetek. 

Mindezt az irántatok való mélységes szeretetünkből osztjuk meg veletek."

- Alcazar


 

Válj Szupertudatossá! 

SOROZAT HAVI TAGSÁGGAL

Minden hónapban 14 napon át, élő adásban

 

Alcazar vezetésével, lépésről lépésre

 

Kezdés 3 INGYENES adással  

2021. február 21. - március 6. 20:00-21:00 budapesti idő szerint 

 


 

Alcazar a következőket emeli ki a sorozatra vonatkozóan:

Energetikai támogatás

A szándékunk, hogy rendszeres kommunikációs és energetikai támogatást hozzunk létre. Igen fontos ezekben a gyorsan változó időkben, hogy fenntartsátok a magas rezgést, a kapcsolódást a Szupertudatos Énetekhez, valamint mindazokhoz a hasonlóan gondolkodókhoz, akik segítségével kapcsolatban tudtok maradni a Szellemmel és egymással.

Napi meditációt, napi információt, napi útmutatást fogunk létrehozni folyamatos, havonkénti jelentkezésekkel.

Folyamatos újrakapcsolódás 

A szándékunk, hogy minden résztvevő számára folyamatos újrakapcsolódási lehetőséget hozzunk létre. Ezzel a Szupertudatos Ént mélyebben lehet az emberi tapasztalásba bevonni, s így az a teremtmény, akik valójában vagytok - a hatalmas lény, akik valójában vagytok - az emberi mivoltotokon keresztül működhet egyre inkább, s így az eljövendő káosz és zavarodottság  fölé emelkedhettek.

Az Emberiség Felemelése

A bejelentkezések segítségével, energetikailag kapcsolódtok a Csillagkapu Közösség egészéhez, erősítve azt, valamint egyre erősebb energiát hoztok létre a Csillagkapu rácsban. Ez segítségetekre lesz egyénileg, ugyanakkor az emberiség morfikus mezőjére is hatással van. Így tehát ti is hozzájárultok a változásokhoz s az emberiség felemeléséhez. 

Éljetek egy teljesen új valóságban

Arra hívunk a döntés évében (így neveztük el 2021-et), hogy vállaljatok felelősséget a saját fejlődésetekért. Így tehát azt kérjük, hogy fontoljátok meg a Csillagkapu Családdal való rendszeres energetikai  kapcsolódás lehetőségét. Kezdjetek el egy teljesen új valóságot élni az életetekben. Egy olyan valóságot, ami a környezeteteket is támogatni fogja, egyszerűen azáltal, hogy az örömötök és a rezgésetek mások felé is kisugárzik.

Olvasd el Alcazar teljes üzenetét

Hallgasd meg Alcazar teljes üzenetét

Válj Szupertudatossá! - Sorozat havi tagsággal

 

Válaszd ki, melyik szinten kívánsz támogatást küldeni

Az a szándékunk, hogy ezt a bölcsességet az egész világgal megosszuk.
Annak érdekében, hogy hozzáférhetővé tegyük a tapasztalást mindenki számára, a programhoz ki lehet választani a hozzájárulás mértékét. A hozzájárulás összegétől függetlenül tehát, mindenki ugyanazt a programot kapja kézhez. 
Bízunk benne, hogy megtiszteled a Csillagkapu küldetését, és a számodra megengedhető szinttel összhangban fogod támogatni.

Ár a havidíjas tagsághoz

$14

Havi befizetés

 • Hozzáférés a napi adásokhoz
 • Az összes videófelvétel 
 • Az összes meditáció és hanganyag 
REGISZTRÁLJ MOST

Ár a havidíjas tagsághoz

$33

Havi befizetés

 • Hozzáférés a napi adásokhoz
 • Az összes videófelvétel
 • Az összes meditáció és hanganyag
REGISZTRÁLJ MOST

Ár a havidíjas tagsághoz

$77

Havi befizetés

 • Hozzáférés a napi adásokhoz 
 • Az összes videófelvétel
 • Az összes meditáció és hanganyag
 • Időnkénti különleges bónuszok
REGISZTRÁLJ MOST

Ár a havidíjas tagsághoz

$108

Havi befizetés

 • Hozzáférés a napi adásokhoz 
 • Az összes videófelvétel
 • Az összes meditáció és hanganyag
 • Időnkénti különleges bónuszok
REGISZTRÁLJ MOST

A Csillagkapu Élményről

 

Itt az ideje az ébredésnek. Itt az ideje, hogy emlékezz: ki is vagy. Itt az ideje, hogy szabad légy.

A Csillagkapu szépsége az, hogy igen erős ám egyben nagyon gyengéd energiát hoz létre - az energiák rengeteg szintjét, melynek mindegyike egyénileg rád hangolódik.

Ez a behangolás - rezgés - támogat, hogy a régi, visszatartó  limitációk feloldódjanak. Segít abban, hogy elkezdd elérni azt, amit a Szupertudatodnak nevezünk - amely a  valódi éned - az a ragyogó minőség, amely benned lakozik.

A Csillagkapu azért van, hogy segítsen felfedezni a valódi, eredeti önmagadat.

Nem kemény munka ez, hanem egyszerűen ellazulás a jóindulatú, támogató energiákban, melyek összekapcsolnak számos dimenziós valósággal, melyek hozzáférhetőek a támogatáshoz.… Hogy felemeljenek… Hogy elkezdjék megmutatni e lét mérhetetlenségét, jóval túl mindazon, amit korábban tapasztaltál.

 

Tekintsd meg a videót

  

Csillagkapu Élménytár

Laura

"Olyan rezgésemelésben van részem a Csillagkapuval való munka által, ami nem hasonlítható semmi más módszerhez. Megtisztelő érzés, hogy útmutató lehetek ezekben az érdekes időkben."

Chris

"Javít az életminőségemen; segít a fejlődésben; és olyan békével és együttérzéssel földel, melyből az élet kihívásai közepette meríthetek."

Ann

"Úgy érzem, hogy a szívem nyitottabb, a meditációim pedig egyre mélyebbek. Alcazar tanácsa nagyon segít, hogy a felbukkannó nehézségekkel megküzdjek."

"Szeretteim, hosszú ideje mondjuk, hogy itt az ideje, hogy megismerjétek önmagukat. 

Pillanatnyilag, nincs ami időszerűbb és fontosabb lenne.

Itt az ideje, hogy ismerjétek önmagatokat - és szabadok legyetek. "

-Alcazar


 

Tarts velünk ebben az erőteljes sorozatban