Szeretteim, köszöntünk benneteket, Alcazar vagyok. 

A 2021-es évetek érdekesnek ígérkezik. Egyesek számára közületek, a nagy lehetőségek éve ez. A világ tekintetében azonban, nagy káosz, zavarodottság, a félelem és pánik éve lesz. Természetesen mi itt vagyunk, hogy mindannyiótokat támogassunk.

A szándékunk, hogy rendszeres kommunikációs és energetikai támogatást hozzunk létre. Igen fontos ezekben a gyorsan változó időkben, hogy fenntartsátok a magas rezgést, a kapcsolódást a Szupertudatos Énetekhez, valamint mindazokhoz a hasonlóan gondolkodókhoz, akik segítségével kapcsolatban tudtok maradni a Szellemmel és egymással. Napi meditációt, napi információt, napi útmutatást fogunk létrehozni folyamatos, havonkénti jelentkezésekkel.

A szándékunk, hogy minden résztvevő számára folyamatos újrakapcsolódási lehetőséget hozzunk létre. Ezzel a Szupertudatos Ént mélyebben lehet az emberi tapasztalásba bevonni, s így az a teremtmény, akik valójában vagytok - a hatalmas lény, akik valójában vagytok - az emberi mivoltotokon keresztül működhet egyre inkább, s így az eljövendő káosz és zavarodottság  fölé emelkedhettek.

Ilyen formában, a bejelentkezések segítségével, energetikailag kapcsolódtok a Csillagkapu Közösség egészéhez, erősítve azt, valamint egyre erősebb energiát hoztok létre a Csillagkapu rácsban. Ez segítségetekre lesz egyénileg, ugyanakkor az emberiség morfikus mezőjére is hatással van. Így hozzá fogtok járulni a változásokhoz, az emberiség felemeléséhez.

Arra hívunk, hogy tartsatok velünk. Arra hívunk a döntés évében (így neveztük el 2021-et), hogy vállaljatok felelősséget a saját fejlődésetekért. Így tehát azt kérjük, hogy fontoljátok meg a Csillagkapu Családdal való rendszeres energetikai  kapcsolódás lehetőségét. Kezdjetek el egy teljesen új valóságot élni az életetekben. Egy olyan valóságot, ami a környezeteteket is támogatni fogja, egyszerűen azáltal, hogy az örömötök és a rezgésetek mások felé is kisugárzik.

Szeretteim, hosszú ideje mondjuk, hogy itt az ideje, hogy megismerjétek önmagatokat. 

Pillanatnyilag, nincs ami időszerűbb és fontosabb lehetne, mint ez az egyszerű mondat: “itt az ideje, hogy ismerjétek önmagatokat”.

Itt az ideje, hogy ismerjétek önmagatokat - és szabadok legyetek."

Vissza a regisztrációs oldalra!
Powered by Kajabi