A 13. felé 

workshop audiofelvételeinek gyűjteménye

 

A 2022 júniusi Csillagkapu workshop hanganyaga 

Tudj meg többet

Mi történt ezen a workshopon?

  • Összegyűltünk vezetĹ‘inkkel, beleértve ebbe a csillagcsaládokat, telosziakat és a galaktikus parancsnokságot.
  • Toroid energiamezĹ‘ jött létre a résztvevĹ‘k energiatere körül, felerĹ‘sítve az energiákat. 
  • ErĹ‘teljes tapasztalást idéztünk elĹ‘ önmagunk ismeretét, valamint saját belsĹ‘ jelenlétünket, ébertudatunkat és tudatosságunkat illetĹ‘en. 
  • ErĹ‘teljes energiamezĹ‘t készítettek elĹ‘ a vezetĹ‘k, miközben a lendületet is növelték, az eddigi legnagyobb csoport 13. dimenzióba való vezetéséhez.
Férj hozzá az energiák megtapasztalásához most!
A 13. felé
A tapasztalásról - Alcazar invitációja
1:29
 

            

 

 

Alcazar személyes invitációja:

"Tapasztald meg a Föld, Gaia energiáját, a telosziak és a galaxis, az Univerzum, a galaktikus parancsnokság által érkezĹ‘ energiát, akik mind a csillagcsaládok összegyűlt csoportjaként dolgoznak az emberiséggel... 

A Földnek és a csillagoknak ez az együttes energiája létrehoz egy toroid (tórusz) energetikát saját energiatested körül, felerĹ‘sítve saját energiádat. ErĹ‘teljes átélését hozza létre önmagad ismeretének, s felerĹ‘síti saját belsĹ‘ jelenlétedet, ébertudatodat és tudatosságodat. 

Ez hatalmas, erĹ‘s, egyszerű energia lesz. A Csillagkapu szépsége pedig az, hogy itt a lényeg nem a cselekvés. A lényeg egy igen tapintható, csupa erĹ‘ energetikai mezĹ‘ben való ellazulás."

            

 

            

 

            

 

  

Mit találsz az audiógyűjteményben?

🎧 1. adás: Az energiatér elĹ‘készítése

KülönbözĹ‘ vezetĹ‘ket hívunk be azzal a céllal, hogy megáldják szándékunkat: hogy önmagunk egy magasabbszintű változatára váltsunk. 

🎧 2. adás: Emberi mivoltod energetizálása 

Fogadj be gyengéd energiákat a galaktikus parancsnokságtól, akik arra kérnek: engedd el a múltat és térj vissza a harmóniába. 

🎧 3. adás: Várd a nem vártat 

Segítséget kapsz toroid (tórusz) energiatér létrehozásában. Engedd, hogy fizikai, érzelmi és spirituális testedet rezgessék. 

🎧 4. adás: Lépj be a 13. dimenzióba! 

A vezetĹ‘ket most arra kérjük, hogy ismét tartsák a támogató energiamezĹ‘t, és a 13. dimenzióba vezessék a csoportot. 

  

A következĹ‘ket fogod kapni:

            

 

Csillagkapu meditációs tapasztalás

Alcazar közvetítés

Kérdések és válaszok adás 

            

 

 

Miért a különbözĹ‘ árak?

 

A Csillagkapu azért létezik, hogy megváltoztassa a világot - a TE ébredéseddel.

Annak érdekében, hogy az élmény mindenki számára elérhetĹ‘ legyen, kérünk válaszd ki, milyen összeggel szeretnél hozzájárulni. A választott összegtĹ‘l függetlenül, mindenki ugyanazt a programot kapja kézhez. 

Hozzájárulásod segíti a Csillagkapu team növekedését és fejlĹ‘dését, a megtapasztalásokat egyre több érdeklĹ‘dĹ‘nek, több nyelven elérhetĹ‘vé téve! 

 Hozzájárulásod továbbá támogatja a magyar Csillagkapu csapat tolmácsolási és szerkesztési munkadíját!

 

 

 

 

Kedvezményes ár

$11

Egyszeri fizetés korlátlan idejű hozzáféréshez

Hozzáférés a hanganyaghoz

Normál ár

$33

Egyszeri fizetés korlátlan idejű hozzáféréshez

Hozzáférés a hanganyaghoz

Támogasd a Csillagkaput

$55

Egyszeri fizetés korlátlan idejű hozzáféréshez

Hozzáférés a hanganyaghoz

Házigazdáid

 

Prageet angliai származású, nemzetközileg ismert közvetítĹ‘, aki harminc éve segít másokat spirituális növekedésükben. VezetĹ‘jével, Alcazarral együtt tervezte és építette meg a Csillagkaput, amely csoportokat és egyéneket egyaránt támogat az Önvaló megértésében és megismerésében - az ébredés folyamatában. Egész életét annak megértésére szánta, hogy miként működünk emberekként, hogyan hat ránk a tudattalan és az érzelmek, valamint, hogy miként tudunk kilépni a limitáló mintákból.

Julieanne 2012-ben csatlakozott a Csillagkapu Élményhez, miután mély kapcsolatra ébredt a Csillagkapuval és Alcazar vezetĹ‘vel, akit azóta Ĺ‘ is közvetít. Bár eredeti szándéka szerint alternatív gyógyászatot tanult volna, mostanra a személyes átalakulás és gyors ön-gyógyítás lehetĹ‘ségeivel foglalkozik, a Csillagkapu Élmény magasrezgésű frekvenciáin keresztül. Alcazar útmutatásával, az energetikai ön-gyógyítás egy új formáját fejlesztette ki, amely az Élet Esszenciája néven ismert, s amit immár másoknak is tanít mindenfelé a világban.

"Készen álltok, társadalomként, hogy jogot formáljatok Önmagatokra.

Ismerd meg önmagad, és légy szabad.

 

Alcazar