300
300

Testesítsd meg magadban

az ŇĎsi Lem√ļria b√∂lcsess√©g√©t!

Férj hozzá a felvételekhez!

A workshop helyszíne a kaliforniai Shasta-hegy


Eredeti d√°tum: 2024. m√°rcius 21-24.
Magyar tolm√°csol√°ssal el√©rhetŇĎ:¬†2024 m√°jus 10.-tŇĎl!

A k√∂vetkezŇĎket tapasztalhatod

M√©g t√∂bbet a DNS-edben rejlŇĎ titkokr√≥l
Csillagkapu meditációkat, melyeket ténylegesen érezhetsz is
Kapcsol√≥d√°st Lem√ļria b√∂lcsess√©g√©hez, fel√©bred√©sed t√°mogat√°sak√©nt

A workshop felruház a képességgel,

hogy megtapasztald √©s megtestes√≠tsd magadban az ŇĎsi Lem√ļria

energiáit, bölcsességét és ismereteit


Kryon élvonalbeli

információt oszt meg.

A Csillagkapu energia-tapasztalást ad, amit ténylegesen érezhetsz.

Itt az ideje, hogy √ļjra eml√©kezz a benned √©lŇĎ b√∂lcsess√©gre!

 

A 24. kromosz√≥ma √ļjrakativ√°l√°sa!


“Amikor a DNS-eteket megváltoztatták, kedveseim, a csillaganyáknak továbbra is biztosítaniuk kellett, hogy a 24 kromoszómapárban hordozott információ tovább éljen a 23 párban.
Egy√ļttal, hozz√°adtak egy multidimezi√≥s jellegŇĪt, amely a 24. kromosz√≥map√°r.

A 24. p√°rt a mesteri term√©szethez tervezt√©k meg, amely mag√°ba foglalja azt is, hogy fel√©bredtek √©s a MezŇĎh√∂z kapcsol√≥dtok.¬†
Annyi l√°thatatlan dolog v√°r r√°tok, ami mindig is ott volt egy magasabb tudat√ļ dimenzi√≥ban.

Azok az emberek, akik elkezdik aktiválni a 24. kromoszómapárt, fogják megváltoztatni a bolygót. Kedvesem, ezért jöttél te is." 

- Kryon


MIT JELENT EZ SZ√ĀMODRA?

 
A 24. kromosz√≥map√°r erŇĎs√≠ti intu√≠ci√≥dat √©s spiritu√°lis kommunik√°ci√≥dat, ami lehetŇĎv√© teszi, hogy egy magasabbtudat√ļ √ļtra korm√°nyozd √©letedet, j√≥akaratot teremtve √∂nmagad √©s k√∂rnyezeted sz√°m√°ra.

Mi az √ļj lem√ļriai feladata?

A feladat a bolyg√≥ megv√°ltoztat√°sa. Ez VELED kezdŇĎdik, √ļgy, hogy te magad vagy az a v√°ltoz√°s, amit l√°tni szeretn√©l a bolyg√≥n.

Amikor a lem√ļriai tan√≠t√≥k b√∂lcsess√©g√©t sug√°rzod √©s testes√≠ted meg magadban, akkor a galaktikus √∂r√∂ks√©gedre form√°lsz jogot. E galaktikus lesz√°rmaz√°s megszentelt intu√≠ci√≥t √©s isteni vezettet√©st hoz mag√°val. Az eredm√©ny, hogy minden helyzet, amivel szembes√ľlsz, egy√ľtt√©rzŇĎ cselekv√©st √©s kedvess√©get hoz elŇĎ belŇĎled. Ilyen m√≥don v√°ltoztatod meg a bolyg√≥t.

Minden lem√ļriai emberben el√ľltett√©k a mesteri term√©szet magvait, melyek k√©szek arra, hogy fel√©bredjenek!

Nem fontos, hogy ott volt√°l-e Lem√ļri√°ban vagy sem. Az√©rt, mert minden ember hordozza a 24. kromosz√≥map√°rt. A Lem√ļri√°ban megosztott b√∂lcsess√©g imm√°r hozz√°f√©rhetŇĎ mindenki sz√°m√°ra. √Čppen ez√©rt, k√©sz vagy bel√©pni mesteri term√©szetedbe, emelni √©leteden √©s megv√°ltoztatni a bolyg√≥t? Ha a v√°laszod erre a k√©rd√©sre igen, akkor √ľdv az √ļj lem√ļriai k√ľldet√©s√©ben.

N√©zd meg az ingyenes bevezetŇĎ ad√°st!


F√©rj hozz√° az ingyenes ad√°shoz, melyben Kryon √©s Alcazar megv√°laszolj√°k a legfontosabb k√©rd√©seket Lem√ļri√°r√≥l, valamint erŇĎteljes energia-meditci√≥ban r√©szes√≠tenek!

Nézd meg az adást!

Tarts vel√ľnk a workshop ad√°saiban √©s tapasztalj!

Válaszd ki hozzájárulásod összegét


Sz√°nd√©kunk, hogy megosszuk ezt a b√∂lcsess√©get a vil√°ggal. Annak √©rdek√©ben, hogy ezeket az √©lm√©nyeket el√©rhetŇĎbb√© tegy√ľk azoknak az orsz√°goknak √©s szem√©lyeknek is, akik jelenleg p√©nz√ľgyi neh√©zs√©gekkel k√ľzdenek, olcs√≥bb lehetŇĎs√©get teremt√ľnk a program megv√°s√°rl√°s√°ra.

K√©rj√ľk, sz√°nj r√° egy percet, hogy r√°hangol√≥dj √©s n√©zd meg, milyen szinten szeretn√©d t√°mogatni a Csillagkapu energi√°kat, valamint a tolm√°cs √©s szerkesztŇĎ munk√°j√°t!

Mindegyik √°ropci√≥ korl√°tlan idejŇĪ hozz√°f√©r√©st biztos√≠t a felv√©telekhez: a vide√≥khoz √©s let√∂lthetŇĎ audi√≥f√°jlokhoz.

Kedvezményes

$55

Férj hozzá a felvételekhez!

Standard

$77

Férj hozzá a felvételekhez!

Tegy√©l t√ļl √∂nmagadon!

$111

Férj hozzá a felvételekhez!
Ha t√©nylegesen tov√°bbi kedvezm√©nyre lenne sz√ľks√©ged, fordulj hozz√°nk a
[email protected]
címen.

Hogyan mŇĪk√∂dnek

a Csillagkapu energi√°k

A Csillagkapu egy interdimenzi√≥s ajt√≥, amely erŇĎteljes magasrezg√©sŇĪ energiamezŇĎt sug√°rzik...

Olyan energia ez, amely m√©ly meditat√≠v minŇĎs√©ghez seg√≠t ak√°r pillanatokon bel√ľl is.

-A Csillagkapu szakr√°lis geometriai sktrukt√ļra, amely magasabbdimenzi√≥s tudatot horgonyoz le, lehetŇĎv√© t√©ve a multidimenzi√≥s tapasztal√°st a vele medit√°l√≥k sz√°m√°ra. A Csillagkapu magasrezg√©sŇĪ energiater√©ben, a r√©sztvevŇĎk k√©pesek lehetnek val√≥s√°gosan √©rezni a sz√°mos megvil√°gosodott vezetŇĎt/seg√≠tŇĎt, akiket beh√≠vunk, √©s kapcsol√≥dni hozz√°juk.

Kvantumszinten a Csillagkapu √ļgy mŇĪk√∂dik, hogy √ļjraaktiv√°lja saj√°t kvantum-√©n√ľnk, szupertudatos √©n√ľnk, valamint magasabbdimenzi√≥s DNS-√ľnk tudat√°t. Magasabbdiemnzi√≥s DNS-√ľnkben lakoznak nagyobbik √Čn√ľnk miszt√©riumai. Benne rejlik a kulcs ahhoz, akik vagyunk, akik voltunk, r√©sz√ľnk√∂z √©s c√©lunkhoz az egyetemsszintŇĪ eltervezetts√©gben, valamint a Szellemmel val√≥ k√∂zvetlen kommunik√°ci√≥ra val√≥ k√©pess√©g√ľnkh√∂z.

A Csillagkapu frekvenci√°k, a r√©sztvevŇĎ erŇĎfesz√≠t√©sei n√©lk√ľl k√©pesek oldani a limit√°l√≥ karm√°t, seg√≠teni az energi√°k √°trendezŇĎd√©s√©t √©s √ļjrahangol√≥d√°s√°t, egyesekn√©l fizikai √ļjra-kiegyens√ļlyoz√°st, m√°sokn√°l ment√°lis √©s √©rzelmi old√°st lehetŇĎv√© t√©ve. ElŇĎzŇĎ √©letek eml√©kezet√©t √©s szellemi k√©pess√©gek √ļjraaktiv√°l√°s√°t is kiv√°lthatja.

A Csillagkapu horgonyként szolgál egy magasabbdimenziós tudat számára.

A szakr√°lis geometria erej√©n kereszt√ľl k√∂zvet√≠ti a magasabb tartom√°nyok, √©s vezetŇĎink energi√°it.

Ez egy teljesen √ļj m√≥dja a tudatfejlŇĎd√©snek.

Nincs tennival√≥,¬†el√©g ellazulni a magasrezg√©sŇĪ energiaterekben, √©s engedni, hogy Szupertudatod emeljen emberi tapasztal√°sodon.

Ezek az energi√°k t√°mogatnak a r√©gi, visszah√ļz√≥ szok√°sok √©s mint√°k felold√°s√°ban.

Mindez erŇĎfesz√≠t√©s n√©lk√ľl megy v√©gbe, hiszen k√∂zben egy sokkal nagyobb √∂nval√≥ √©rzethez, valamint belsŇĎ b√∂lcsess√©gedhez kapcsol√≥dsz.

A Csillagkapu olyan frekvenciákat sugároz, melyek egyénileg hangolódnak rád.

E folyamatot minig saját Szupertudatod vagy Felettes éned vezeti, így az általad fogadott frekvenciák mindig egyénileg "rádszabottak".

A Csillagkapu √©s Kryon munk√°ss√°ga egy√ľtt ny√ļjtja √°t

a Szellem √ľzeneteit √©s energi√°it

Kryon és a Csillagkapu

már eddig is végzett

közös munkát világszerte.


Prageet, Julieanne, Lee Carroll √©s Monika Muranyi sz√°mos orsz√°gban j√°rt egy√ľtt is az elm√ļlt t√≠z √©v sor√°n, megosztva munk√°ss√°gukat rengeteg emberrel, valamint erŇĎteljes kapcsol√≥d√°s √©s bar√°ts√°g is sz√∂vŇĎd√∂tt k√∂zt√ľk.
Alcazar √©s Kryon √ľzenetei gy√∂ny√∂rŇĪen √∂sszecsengenek

Olyan energia√°tad√°sokat ny√ļjtanak, melyek hozz√°seg√≠tenek, hogy val√≥s√°gosan megtapasztald √©s megtestes√≠tsd magadban az oda√°t (f√°tyolon t√ļli tartom√°nyok) b√∂lcsess√©g√©t.


Erre a workshopra a Shasta-hegyen ker√ľlt sor.

Az egyik Kryon √°ltal megnevezett "plej√°di idŇĎkapszula" e hegyben tal√°lhat√≥, felerŇĎs√≠tve az itteni energi√°kat √©s megtapasztal√°sokat.

VezetŇĎidrŇĎl

Kryon, Lee Caroll, Monika Muranyi

 

Kryon - a m√°gnesess√©g mester√©re gyakran √ļgy utalnak, mint egy szeretetteljes, angyali entit√°sra, aki a b√©ke √©s kiteljesedetts√©g √ľzeneteit osztja meg az emberis√©ggel.

Lee Carroll Kryon "eredeti csatorn√°ja", aki a szeretet √©s f√©ny √ľzeneteit k√∂zvet√≠ti a vil√°g fel√© 1989 √≥ta.
T√°rs√°val, Monika Muranyival napjainkban is el√©rhetŇĎv√© teszik Kryon √ľzeneteit saj√°t heti programjaikon, k√∂nyveiken √©s tanfolyamaikon kereszt√ľl.

Prageet Harris

 

Prageet angliai sz√°rmaz√°s√ļ, nemzetk√∂zileg ismert k√∂zvet√≠tŇĎ, aki harminc √©ve seg√≠t m√°sokat spiritu√°lis n√∂veked√©s√ľkben. VezetŇĎj√©vel, Alcazarral egy√ľtt tervezte √©s √©p√≠tette meg a Csillagkaput, amely csoportokat √©s egy√©neket egyar√°nt t√°mogat az √Ėnval√≥ meg√©rt√©s√©ben √©s megismer√©s√©ben - az √©bred√©s folyamat√°ban.

Eg√©sz √©let√©t annak meg√©rt√©s√©re sz√°nta, hogy mik√©nt mŇĪk√∂d√ľnk emberekk√©nt, hogyan hat r√°nk a tudattalan √©s az √©rzelmek, valamint, hogy mik√©nt tudunk kil√©pni a limit√°l√≥ mint√°kb√≥l.

Julieanne Conard

 

Julieanne 2012-ben csatlakozott a Csillagkapu √Člm√©nyhez, miut√°n m√©ly kapcsolatra √©bredt a Csillagkapuval √©s Alcazar vezetŇĎvel, akit az√≥ta ŇĎ is k√∂zvet√≠t.

Alcazar √ļtmutat√°s√°val, az energetikai √∂n-gy√≥gy√≠t√°s egy √ļj form√°j√°t fejlesztette ki, amely az √Člet Esszenci√°ja n√©ven ismert, s amit imm√°r m√°soknak is tan√≠t vil√°gszerte.

Mit mondanak m√°sok a Csillagkapu √Člm√©nyrŇĎl...

Video Poster Image

Eljött az ideje, hogy emlékezz!

Hozzáférés a workshop felvételéhez!