Az emberiség ébredése

NÉGYNAPOS WEBSZEMINÁRIUM-SOROZAT

KATTINTS IDE, HOGY RÉSZESE LEHESS A TÖRTÉNÉSEKNEK

Tapasztalj kvantumugrást a Csillagkapu-munkában!

 

A 2017-es Hálaadási Csillagkapu Intenzív Workshop minden várakozásunkat felülmúlta. Alcazar olyan környezetet teremtett ez alatt a 4 nap alatt, hogy folyamatosan a kvantummezőben lehettünk, ahol nem létezik idő. Alcazar aztán azt mondta, hogy EZREK fognak részt venni abban az energetikában, amelyet a 4 nap alatt felépítettünk. Téged is hívunk, hogy légy a résztvevők egyike a kvantummező-aktiválásban...

Támogasd az emberiség ébredését

 

A fókuszált energia- meditációk komplex energetikai struktúrát építettek fel, amelyben részt vettek a Föld belsejében lévő város, Télosz lakói, a Galaktikus Parancsnokság, a lemúriai mesterek és számos más, magasabb dimenzióból származó lény.

Mindennek az lett az eredménye, hogy kisugároztunk egy hatalmas energiaoszlopot az univerzumba, azzal az üzenettel, hogy: "Az emberiség ébredezik, és készen áll az energiák befogadásának következő szintjére a magasabb dimenziókból."

Ismerd meg tudatfelettid hatalmasságát

 

A magasabb frekvenciák és a rengeteg energia, amely jelen volt ezen az intenzív alkalmon, mindannyiunknak biztosította egy mély kapcsolat felvételének lehetőségét a kvantummezővel és saját egyéni tudatfelettinkkel. Alcazar már többször elmondta, hogy az emberiség pusztán az elme segítségével már nem tud előbbre lépni az evolúcióban - itt az ideje kapcsolódni a tudatfelettinkhez. Ezt most kézzelfogható módon TAPASZTALHATJÁTOK MEG a webszeminárium alatt.

Nézzétek meg a videónkat, és fedezzétek fel, miről is van szó!

A fordításért pedig kattints az alábbi "play" gombra!

"Ez volt idáig a szeretet és az egység legmélyebb megtapasztalása egész eddigi életemben!"

Sarah, a Hálaadási Csillagkapu Intenzív Workshop egyik résztvevője

"Kiterjedt kapcsolatot létesíthettem a kvantummezővel, és sokkal mélyebben értettem meg saját célomat és az értékemet a tudat evolúciójában, és nagyon mély belső örömet éreztem."

 

Jeanette, a Hálaadási Csillagkapu Intenzív Workshop résztvevője

Az emberiség ébredése

Négynapos webszeminárium-sorozat


A sorozat az első naptól építi az energiát, amely a negyedik napon egy kivételesen erős globális meditációban kulminál...

... Amely aztán energiát és információt sugároz ki az univerzumba.

Tapasztald meg, milyen a KVANTUMMEZŐBEN LENNI az egész sorozat alatt.


Fontos információ

*A tapasztalat kvantumjellegének köszönhetően Az emberiség ébredése webszeminárium-sorozat pontosan ugyanolyan erőteljes lesz akkor is, ha nem élőben, hanem felvételről veszel részt benne...

Légy része az ébredés következő fázisának

"Azokat hívjátok most meg, akik belül tudják, hogy okkal vannak itt. Ez az első, meghatározó lépés a Földetek és az emberiség átalakulása felé. Azok, akik részt vesznek ezen az eseményen, világosságra lelnek, mélyebben megértik, hol van az ő helyük ebben a nagy kirakósjátékban, hogy miért vannak itt: mit kell elérniük és megosztaniuk. Tehát meghívjuk őket... Ők pedig már most tudják, hogy részei ennek az egésznek."

Alcazar

Csatlakozz hozzánk ebben a MEGTAPASZTALÁSBANI

Segíts az emberiség ébredésében

KATTINTS IDE ÉS CSATLAKOZZ!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.