A Szupertudatos Belső Gyermek 

A Kapu Benned, a Kiterjesztett Tudatossághoz 

Meghívunk, hogy tarts velünk ebben a 4 hetes tapasztalásban! 

 

Találkozz a Belső Gyermekkel önmagadban, és fedezd fel, hogyan lehet ő a belső vezetőd, gyógyítód, teremtőd és a kapu a Kiterjesztett Tudatossághoz.  

 

Tarts Velünk e Belső Felfedezésben!

 "A Belső Gyermekkel való munkának számos fajtája létezik, mégsem hasonlítható egyik sem a Csillagkapu belső gyermek munkához, amely a Kvantum térben történik.

Így most meghívunk, hogy tarts velünk ebben a belső felfedezésben. A technikánk emberek ezreit támogatta hatékonyan eddig is, hogy a saját életükben több szabadságot, kreativitást és nagyobb bőséget tapasztaljanak."

- Alcazar, A Csillagkapu Vezetője

Hallgasd meg mit mond Alcazar a Szupertudatos Belső Gyermekről...

Kattints a Play gombra itt lent és hallgasd meg!

A Négyhetes Sorozat

 

A Csillagkapu Belső Gyermek Munka

Új Mélységei és Magasságai 

 

Alcazar megosztja velünk a Szupertudatos Belső Gyermekre vonatkozó mélyebb megértést.

Minden hétvégén, a vezetett meditációk olyan energiateret fognak felépíteni, ami lehetővé teszi, hogy a tanítás az elmén túl, mély és átalakító erejű tapasztalást nyújtson.  

Minden vasárnap, Alcazar önkéntes jelentkezők Belső Gyermekével fog dolgozni, ezzel egy energetikai mintázatot létrehozva, ami általad is integrálható lesz, miközben ismerteti és megmutatja a Belső Gyermekkel való kapcsolat elmélyítésének egyszerűségét.

 

"Olyan területek nyílhatnak meg, melyeket eddig még csak fontolóra sem vettél, ha azt választod, hogy mélyen belemerülsz a belső gyermekkel való kapcsolatodba. "

-Alcazar

A Belső Vezető

 

A Belső Gyógyító

 

"A belső gyermek munka nem valami olyasmi, amit egyszer megteszel, és kipipálod, mondva, hogy ez is megvolt. A belső gyermek munka arról szól, hogy szerető kapcsolatot létesítesz a fiatalabb éneddel. A belső gyermeket a belső vezetődnek hívjuk. A belső gyermek nagyon is tudatában van a küzdelmeknek, melyeken a korábbi életedben keresztülmentél, és a belső gyermek megmutatja, hogy melyik a legalkalmasabb terület amivel dolgozni lehet, minden egyes vele való kapcsolódáskor.

Sokan közületek már részt vettek ebben a munkában korábban, de ebben a sorozatban a belső gyermek egy jóval mélyebb aspektusába vezetünk be, ez pedig az a belső gyermek aspektus, aki kapcsolódik a Szupertudatosságához. Ilyen korai életkorban a kapcsolat igen erős, jóval erősebb, mint amit felnőttként tudtok elérni.  Így tehát, a Szupertudatosság bölcsessége beléphet a belső gyermeken keresztül, és meg fogod látni, hogy miközben folytatod vele a munkát, a belső gyermek elkezd segíteni téged felnőttként, a megértésben. 

A belső gyermek vezetni fog lépésről lépésre, problémáról problémára, nagyobb szabadságot, nagyobb megértést teremtve az életedben. Igen hamar a kapcsolat közted és a kisgyermek között olyan kézzelfogható lesz, hogy észreveszed majd, ahogy a belső gyermek kommunikál veled a mindennapi élet közepette. Így tehát, itt fogjuk elkezdeni a munkát."

 

 

 

 

"A belső gyermek egyben a belső gyógyítód is. Tudja, hogy mi mindent éltél meg. Tudja, hogy mi az, amit meg kell oldani. Tudja, hogy mi jelentett fájdalmat a múltban érzelmi, fizikai, mentális szinten. Így amikor a belső gyermekkel dolgozunk a Csillagkapu energiáinak segítségével, nem te döntöd el felnőttként, hogy melyik területre összpontosítsunk, hanem a belső gyermek hozza azt eléd. 

A belső gyermek a megfelelő életkorban megy oda hozzád, amikor egy bizonyos szituáció nehézséget okozott, ami végül bezáródáshoz, limitációhoz, egyfajta tudatalatti programhoz vezetett. A belső gyermek lépésről lépésre fog vezetni. Az a nehézség fog először feljönni, amelyik a legfontosabb, utána pedig vezet tovább a következőhöz, majd az azt követőhöz, és így tovább.

Ennek a belső gyermek programnak a varázslata az, hogy bemutatjuk neked a belső gyermek Szupertudatosságát, és pontosan ő az, aki a folyamatot vezeti. Minden egyes megértéssel és kioldással gyógyulás is végbemegy valamilyen szinten, legyen az akár fizikai - ami megtörténhet -, vagy mentális, érzelmi, és akár még spirituális gyógyulás is bekövetkezhet.

Mi a gyógyulás? A gyógyulás az, hogy egyszerűen engeded, hogy az energiák olyan módon áramoljanak, ahogy azok szeretnének, nem pedig lekorlátozod, eltereled vagy egyszerűen elzárod őket. Engedd hát, hogy a belső gyógyító, a belső gyermek segítsen a felnőtt életedben. Ezáltal életvidámabbá, energetikusabbá, kreatívabbá, örömtelibbé, szeretetteljesebbé válhatsz, és még folytathatnánk. Engedd, hogy a belső gyermek gyógyulást teremtsen a felnőtt számára."

 

A Belső Teremtő

 

A Belső Kapu

 

"Ebben a programban a belső teremtőt mutatjuk be neked, és itt kezdődik igazán a varázslat; itt indulunk és merülünk mélyebbre a belső gyermek Szupertudatos aspektusának megértésében. Mégpedig azért, mert a Szupertudatos Én volt az, aki a belső gyermeken keresztül nyilvánult meg, és valójában gondoskodott rólad gyermekként a korai évek során. Az emberi aspektus élte végig a nehéz szituációkat, és a belső gyermek Szupertudatos aspektusa mondta: 'tedd félre most ezt a nehéz helyzetet, pillanatnyilag nem vagy képes foglalkozni ezzel. Majd később megbirkózol vele az életben’. 

Értsd meg, hogy a gyermek Szupertudatos aspektusa teljesen éber, összekapcsolódik a Szellemmel, megérti az emberi folyamatot, és így vezeti a kicsiny gyermeket végig az élet kihívásain, újra és újra azt mondván: 'nem vagy képes ezzel a helyzettel most megbirkózni, tedd félre.' Mit jelent hát ez a félretétel a fizikai, emberi síkon? Azt, hogy a tudatalattiba egy programot nyomsz be, ami erre utasít: 'kerüld el ezt, amíg kész nem vagy rá, hogy megbirkózz vele.' A tudatalattiban tehát számos program fut, ami megvéd, segít elkerülni bizonyos helyzetek kiváltódását amíg nem rendelkezel a képességgel, a tudással, a bölcsességgel, hogy foglalkozz vele.

A Szupertudatosságod vezette eddig is a belső gyermeket; és óvta, bizonyos értelemben, olyan élethelyzetektől, amikkel még nem tud boldogulni. Ám most, Szeretteim, most eljött az idő a visszatérésre. Most eljött az idő, hogy engedélyt adj a Szupertudatos belső gyermeknek, hogy mutassa meg ezeket  a nehézségeket, s ezáltal, gyógyulás megy végbe. 

Ez a folyamata ennek, mert így azáltal, hogy elkezded megoldani ezeket a nehézségeket, több életerő áramolhat rajtad keresztül, és gyógyulás megy végbe minden szinten, s ez elkezd összekapcsolni az egyre több áramlással a felnőtt életedben. Egyre több áramlással a Szupertudatosságodból. Ez pedig az a pont, amikor az élet pezsegni kezd."

"Így hát Szeretteim, elkezditek megérteni, hogy a belső gyermek igazából csodálatos vezető a felnőtt önmagatok számára. Ahogy a belső gyermekkel dolgoztatok számos evolúciós lépésben a saját életetekben, észreveszitek, hogy a belső gyermek által adott útmutatás világosabbá, erőteljesebbé, támogatóbbá válik.

Ahogy elkezditek a múlt limitációit kioldani, az energiátok egy teljesen új szinten kezd el rezegni. Olyan képességeket tudtok elérni önmagatokban, melyeket korábban elképzelni sem tudtatok talán. Elkezdetek kapcsolódni az elmúlt életöltők bölcsességéhez. Elkezditek megengedni, hogy a belső érzékelés működjön, és észreveszitek, hogy a belső gyermek már tudja ezeket a dolgokat. A belső gyermek meg fogja mutatni, hogyan férjetek hozzá annak varázsához és ragyogó zsenialitásához, akik valójában vagytok.

Az életnek és a valóságnak olyan kis részét tapasztaljátok csupán. Milyen lenne, ha láthatnátok a vezetőket, akik elérhetők számotokra? Milyen lenne, ha olyan egyszerűen beszélgethetnétek velük, mint egy baráttal? Milyen lenne, ha visszaemlékeznétek, hogy elmúlt életekben gyógyítók voltatok, és azok az energiák visszatérnének hozzátok? A belső gyermek meg tudja mutatni mindezt, elkezdhet segíteni ebben. A belső gyermek a belső tanítóvá válik.

A belső gyermek a kapu annak mérhetetlenségére, akivé válhatsz. Bizalom kell hozzá. A kicsi gyermeknek bíznia kell benned. A kicsiny gyermeknek éreznie kell a szeretetedet, a törődésedet, az együttérzésedet, a megértésedet. Ez pedig lehetővé teszi, hogy a belső gyermek emberi aspektusa előhívja - bámulatos módokon - a belső gyermek Szupertudatos aspektusát, a belső vezetőt. Ez  kapuként szolgál az Én megismeréséhez, rengeteg szinten. Olyan területek nyílhatnak meg számodra, melyekre sosem gondoltál, ha azt választod, hogy mélyen elmerülsz a belső gyermekkel való kapcsolatban. 

Ez egy meghívás. Ez Alcazar, a Csillagkapu, a Szellem, aki azt mondja neked: 'készen állsz, hogy belépj ezen a kapun és felfedezd az új önmagadat?' "

Tarts velünk a belső felfedezésben!

Az a szándékunk, hogy ezt a bölcsességet megosszuk a világgal. Annak érdekében, hogy e tapasztalásokat könnyebben hozzáférhetővé tegyük olyan országok és egyének számára is, akik pillanatnyilag pénzügyi kihívásokat tapasztalnak, olcsóbb opciót is létrehozunk a program megvásárlásához. Kérünk, szánj egy pillanatot a ráhangolódásra és gondold át, melyik szint az, amivel támogatni kívánod a Csillagkapu munkásságát!

A 4 hetes sorozat ára

$55

Egyszeri fizetés

  • Videofelvételek
  • Hangfájlok minden egyes meditációról és közvetítésről
  • Online közösség
REGISZTRÁLJ MOST

A 4 hetes sorozat ára

$111

Egyszeri fizetés

  • Videofelvételek
  • Hangfájlok minden egyes meditációról és közvetítésről
  • Online közösség
REGISZTRÁLJ MOST

A 4 hetes sorozat ára

$222

Egyszeri fizetés

  • Videofelvételek
  • Hangfájlok minden egyes meditációról és közvetítésről
  • Online közösség
REGISZTRÁLJ MOST

Tapasztalok, amit mások korábban megosztottak a Csillagkapu Belső Gyermek munkával kapcsolatban

Errol

Véletlenül rátaláltam a belső gyermek webináriumra…

Hihetetlen volt!  Már korábban is próbáltam rátalálni a saját belső gyermekemre, de mindig egy kicsit túl "agyalósnak" és erőltetettnek éreztem, hogy őszinte legyek, az eredmények pedig nem voltak meggyőzőek... Ez viszont egy teljesen más világ!!

Linda

Foglalkoztam már Belső Gyermek munkával pszichológiai nézőpontból, de így még nem. 

El tudtam őt érni számos alkalommal, más-más korúan, amikor a Belső Gyermekem méltatlannak érezte magát az amúgy megérdemelt figyelemre... Átöleltem, meghallgattam, és biztosítottam arról, hogy nagyon is méltó a szeretetre és a figyelemre.

Solvey

Nagyon köszönöm ezt a gyönyörű programot.

Már próbáltam dolgozni a belső gyermekkel különböző terápiákkal és más-más megközelítésből, de sosem éreztem azt a kapcsolódást és erőt mint ezzel.. Teljes mértékben összekapcsolódtam a belső gyermekemmel, a felsőbb énemmel és a vezetőimmel.

"Lépj be egy kapun, hogy  az emberi létet egy teljesen új szinten tapasztald."

Alcazar