A Csillagmag Utazása - Az Emberiség Evolúciója 

Egyedülálló Online Megtapasztalás Kryonnal és Alcazárral

Csatlakozz a Csillagmag Utazásához!

 

Olyan ritka alkalomban lehet részünk, amikor a Szellem bölcsessége Kryonon és Alcazáron keresztül áramlik, nemcsak az emberi lét ívének mély megértése és perspektívája érdekében, hanem energetikai támogatásként is a Csillagkapu meditációk által. Ezek minden résztvevőt energiával töltenek fel és egy új, emelkedettebb valóság energiáinak kollektív sugárzását segítik elő az emberiség morfogenetikus mezőjében.

 

 

A három 90 perces alkalmat június 3-án, szerdán rögzítették.

“Amikor egy rendszer messze áll az egyensúlytól, a koherencia kis szigetei a káosz tengerében képesek a teljes rendszert egy magasabbszintű rendre  emelni.”  — Illya Prigogine

 

“Most érkezett el az idő, egy nagyszerű lehetőség ablaka ez, hogy emelkedettebb valóságot tervezzetek. Annak az ideje, hogy Egyként jöjjetek össze, olyan jövőt kivetítve, ahol a szeretet, tisztelet és a bőség mindenki életében kulcs jellemzők lehetnek.” — Alcazar

Ahonnan érkeztünk

Mindannyian örökéletű Lények vagytok - a felfedezés és fejlődés útján. A csillagokból érkeztetek, évezredekkel ezelőtt… Megvilágosodott Lények, akik a dualitás megtapasztalása érdekében jöttek a földi 3D-s valóságba.
 
A tudatotok alámerült az alacsonyabb frekvenciákba, melyeket most a sötét kornak neveztek, s az utóbbi életöltőkben kollektíven amellett döntöttetek, hogy ismét felemelkedjetek a tudatosságban.

Ahol most vagyunk

Ahogy az éber tudatúság növekszik, úgy tárul fel a manipuláció és a kontroll, ami eddig a “felszín alatt” rejtőzött.

Az emberiség egy kritikus pontnál tart, sosem voltatok ezelőtt egy ehhez hasonlatos világméretű helyzetben.

A tudatosság változást kíván - a túlélés régi módjainak a végét. Ezek a világszintű korlátozások egyben annak  lehetőségét is jelentik, hogy az új potenciálra igényt tartsatok és megteremtsétek azt magatoknak.

Ahova tartunk 

Az éber tudatúbbaktól függ, hogy egy fókuszált szándék kerüljön az új valóságba, mely létrehozható itt a Földön.


Kryon és Alcazar a lehetőségek magasabb perspektíváját fogja feltárni az új jövőnkhöz - valamint mindannyiunk fontosságát a magasabb valóság megteremtéséhez itt a Földön.

Itt az ideje egy olyan jövőt elképzelni, ahol minden egyénről gondoskodnak, mindenkit tisztelnek és becsülnek. Ahol az emberek és országok közötti határok megszűnnek, ahol osztoznak a bőségben és ahol dúskálnak a kreativitásban!

Termékeny talaj az új felfedezésekhez

“Az, amit káoszként észlelnek mások, termékeny talaj az új felfedezések számára. Személyes, társadalmi és világszintű értelemben. Meghívunk, hogy a megértés egy teljesen új szintjén vegyetek részt ebben.  Innen teremtsétek az új valóságotokat.

Az innováció jelentheti a már elérhető technológiák napfényre hozatalát, mégpedig olyan módon, ami lehetővé teszi a megosztásukat, mert most érkezett el az idő rá. Olyan megosztás ez, ami korábban lehetetlen volt különféle kontroll mechanizmusok miatt.” - Alcazar 

Csatlakozz a Csillagmag Utazásához!

A három 90 perces alkalmat június 3-án, szerdán rögzítették.

Az a szándékunk, hogy ezt a bölcsességet megosszuk a világgal. Annak érdekében, hogy ezen tapasztalásokat elérhetőbbé tegyünk olyan országok és egyének számára, akik pénzügyi kihívással néznek szembe, létrehoztunk egy olcsóbb opciót is a program megvásárlásához. Kérünk, szánj rá pár pillanatot, hogy ráhangolódj melyik szinten kívánod támogatni mind Kryont, mind a Csillagkapu munkát!

$33

Egyszeri Befizetés

  • Videófelvételek
  • Audió mp3 csomagok
Itt regisztrálj!

$11

Egyszeri Befizetés

  • Videófelvételek
  • Audió mp3 csomagok
Itt regisztrálj!

Az előadók 

Lee Carroll Ph.D., Kryon eredeti közvetítője

Lee-t világszerte Kryon eredeti közvetítőjeként ismerik el, akit az évek során az a megtiszteltetés is ért, hogy hétszer hívták meg az ENSZ-be, hogy Kryont közvetítse az ENSZ new york-i épületében. Kryon szemináriumokat tartanak: az USÁ-ban és Kanadában, Nyugat-Európában, Izraelben, Oroszországban, Bulgáriában, Lengyelországban, a Balti államokban és Dél-Amerika számos országában. 2015-ben és 2016-ban a rangos “Mind, Body, Spirit” magazin az Egyesült Királyságban Lee Carrollt a “100 spirituálisan legbefolyásosabb élő ember” közé rangsorolta. Továbbiakat Lee Carrollról és Kryonról ITT találsz.  

Prageet & Julieanne, a Csillagkapu Élmény 

Prageet angliai származású, nemzetközileg ismert közvetítő, aki harminc éve segít másokat spirituális növekedésükben. Vezetőjével, Alcazarral együtt tervezte és építette meg a Csillagkaput, amely csoportokat és egyéneket egyaránt támogat az Önvaló megértésében és megismerésében - az ébredés folyamatában. Egész életét annak megértésére szánta, hogy miként működünk emberekként, hogyan hat ránk a tudattalan és az érzelmek, valamint, hogy miként tudunk kilépni a limitáló mintákból.

Julieanne 2012-ben csatlakozott a Csillagkapu Élményhez, miután mély kapcsolatra ébredt a Csillagkapuval és Alcazar vezetővel, akit azóta ő is közvetít. Bár eredeti szándéka szerint alternatív gyógyászatot tanult volna, mostanra a személyes átalakulás és gyors ön-gyógyítás lehetőségeivel foglalkozik, a Csillagkapu Élmény magasrezgésű frekvenciáin keresztül. Alcazar útmutatásával, az energetikai ön-gyógyítás egy új formáját fejlesztette ki, amely az Élet Esszenciája néven ismert, s amit immár másoknak is tanít mindenfelé a világban.

A Csillagkapu Élményről

A Csillagkapu szépsége, hogy igen erőteljes ám nagyon gyengéd energiát hoz létre - az energia számtalan szintjét, mely mind egyénileg hangolódik rád.

Ez a behangolás - rezgés - támogat, hogy a régi visszatartó korlátok megszűnjenek. Valamint hozzásegít, hogy elkezdj hozzáférni ahhoz, amit Szupertudatosságnak, tudatfelettinek nevezünk - az igazi énedhez - a fényességhez, mely benned lakozik..

A Csillagkapu azért van itt, hogy segítsen felfedezni az igazi önmagadat.
Nem kemény munka, hanem egyszerűen a jóindulatú, támogató energiákban való ellazulás, ami mind összekapcsol számos vezetővel valamint sokféle dimenziós valóságokkal, melyek segítsége elérhető… Hogy felemeljen… Hogy elkezdje megmutatni a létezés mérhetetlenségét, messze túl azon, ami korábban megtapasztaltál.

Jonathon,  Anglia

"Úgy gondolom, a Csillagkapu átfordított valamit, mivel most magasabb rezgést tapasztalok, a mindennapi dolgok SOKKAL könnyedebben  áramolnak, az üzleti tevékenységem is megnőtt. Ami problémát okozott az életemben, eltűnt. Érdekes módon, az önbizalmamat is visszanyertem!”

Jeanette, USA

“Kitáguló kapcsolódást tapasztaltam a Kvantumtérrel, mélyebb megértést önmagam célját, a tudatosság fejlődésében a fejlődésem értékét és a belső öröm mélységes érzetét illetően. Bámulatos!”

Espavo Vicki,  Ausztrália

“Ezer köszönet, amióta a Csillagkapu munkával találkoztam, mélységes fordulat állt be az egészségemben és az energiámban.”

“Itt az idő, hogy érezzétek a támogatást, érezzétek a reményt és az örömöt a jövőt illetően, mind egyénileg, mind az emberiségre vonatkozóan.”

 

Itt regisztrálj!