Megfiatalodás

A Test Sejtszintű Megújulása

 

Csillagkapu Megfiatalodás Program Első Rész

 

Négyhetes Csillagkapu webszeminárium

 

Korábban felvett Webinárium Sorozat, 2017 Március

 

 

Tarts a világ különböző pontjain élő több ezer társaddal együtt, egy elképesztően átalakító hatású webinárium sorozatban!

 

A Megfiatalodás webinárium program célja a sejtszintű testi megújulás. A speciális meditációk középpontjában a telomerek, a mitokondriumok és őssejtek energetizálása áll. Ezen energiák az öregedési folyamat visszafordításában segítenek, fokozzák az energiaszintet, valamint helyreállítják a test egyensúlyát.

 

Bár a program 2017 márciusában ment le, a Csillagkapu energiák kvantumszintűek, s így mindig hozzáférhetőek. Most is megkaphatod a webináriumok videofelvételeit valamint a meditációkat letölthető mp3 fájl formátumban, s így átélheted a bennük lakozó energiákat.

 

"Amint tudjátok, a Csillagkapu tevékenysége nagy részben az energetikai átalakulásról szól. Azt szeretnénk megmutatni, hogyan lehet mindezt arra a folyamatra alkalmazni, amelyet fiatalodásnak nevezünk. "

- Alcazar, A Csillagkapu útmutató

Meghívó Alcazar Megfiatalodás Programjához

Hallgasd meg, mit mond Alcazar a fiatalító webszemináriumról. A teljes Alcazar-közvetítésért kattints az alábbi gombra...

Mit értesz megfiatalodás alatt, és mit próbálsz vele elérni?

 

Szeretteink, üdvözlünk Benneteket, Alcazar vagyok, 

Amint tudjátok, a Csillagkapu tevékenysége nagy részben az energetikai átalakulásról szól. Azt szeretnénk megmutatni, hogyan lehet mindezt arra a folyamatra alkalmazni, amelyet fiatalodásnak nevezünk. 

A sejtek szintjén dolgozunk veletek… A folyamatban a következő szinteken fejtünk ki hatást: energetizáljuk és megerősítjük a teloméreket, a mitokondriumot, és egészen egyedülálló módon dolgozunk az őssejtekkel. 

Most azt a felismerést szeretnénk megosztani veletek, hogy a felsoroltak mindegyike tudattal rendelkezik, így tehát, ha ennek megfelelően viszonyultok hozzájuk, tudatos lényként reagálnak erre. 

Mit értesz megfiatalodás alatt, és mit próbálsz vele elérni? Hát nem egyszerűen arról van szó, hogy ezáltal elérhetjük, hogy a test úgy működhessen, ahogyan ez ki lett találva, ahogyan megtervezték? Azt pedig már a múltban is elmondtuk, hogy a ti testetek úgy lett megtervezve, hogy több száz évig működhessen, de a Földön ez most nem így történik – néhány kivételtől eltekintve. 

Tehát a Csillagkapu megfiatalodási programnak ebben a fázisában arra fókuszálunk, hogy energetikai munkát végezzünk ezeknek az imént felsorolt, apró lényeknek a tudatával. Ugyanis amikor megbecsülitek őket, és felismeritek a jelentőségüket, akkor kommunikálni is tudtok velük. A kommunikáció révén pedig egyensúlyt hozhattok létre – ily módon elérhetitek a vágyott egészséget, és felüdíthetitek, erővel tölthetitek meg a testet. Ez maga a fiatalosság. 

Tehát nem arra bíztatunk benneteket, hogy végezzetek különböző gyakorlatokat, és nem reklámozunk semmiféle diétát. Sokkal inkább arra bíztatunk, hogy változtassátok meg a testről alkotott felfogásotokat, hogy lazuljatok el, fogadjátok be az energiákat, amelyeket megosztunk veletek, és aztán csodálkozzatok rá örömmel arra, hogy mi játszódik le a testetekben, amint az teljesen másképpen kezd majd el működni. 

Megfiatalodás

Csillagkapu Megfiatalodás Program Első Rész

Az a szándékunk, hogy ezt a bölcsességet megosszuk a világgal. Annak érdekében, hogy e tapasztalásokat könnyebben hozzáférhetővé tegyük olyan országok és egyének számára is, akik pillanatnyilag pénzügyi kihívásokat tapasztalnak, olcsóbb opciót is létrehozunk a program megvásárlásához. Kérünk, szánj egy pillanatot a ráhangolódásra és gondold át, melyik szint az, amivel támogatni kívánod a Csillagkapu munkásságát!

A 4 hetes sorozat ára

$37

Egyszeri fizetés

  • Videofelvételek
  • Hangfájlok minden egyes meditációról és közvetítésről
Regisztrálj Most

A 4 hetes sorozat ára

$77

Egyszeri fizetés

  • Videofelvételek
  • Hangfájlok minden egyes meditációról és közvetítésről
Regisztrálj Most

A 4 hetes sorozat ára

$147

Egyszeri fizetés

  • Videofelvételek
  • Hangfájlok minden egyes meditációról és közvetítésről
Regisztrálj Most

 

Ez tehát a megfiatalodás a mi szemszögünkből. Szeretnétek kipróbálni?" Alcazar