MEGÚJULÁS

Világméretű Csillagkapu Összejövetel

Livestream

"Együtt meg tudjátok változtatni a világot."

Tarts velünk az 5 napos Világméretű Csillagkapu Összejövetelen, amit élőben közvetítünk a szlovéniai Bledből

 

Szeptember 9 - 13.

Hozzáférés a livestreamhez!

Megújulás

1


 

Megkapjuk a magasabb tudatosság mintázatát 

Mit jelent ez személyes szinten

Új energiát hozunk be, mellyel a magasabb énetek már közösségbe került, s így lehetőség nyílik a bevezetésére, arra, hogy megérintse az emberiséget, s összekapcsolódjon a Föld rácsozataival, most először. 

Ebben az új energiában ott lakozik az a potenciál, hogy megnyissa a magasabbdimenziós érzékelés, valamint testetek magasabbszintű működésének képességét. 

A testi működés bizonyos mintázatával születtetek. 

Ott lakozik bennetek a képesség, hogy érezzétek önmagatokat belülről kifelé, új módokon, hogy elkápráztathatjátok magatokat az érzékelés  újfajta képességeivel...

2Globális hatás

Csoportszándék a szeretet, béke és bőség érdekében.

Megváltoztatjátok az energia dinamizmusait a földgolyón. 

Azzal, hogy szeretetben összegyűltök, tisztelve egymást és minden egyént a Földön, azzal, hogy támogatni akarjátok őket hogy békében, harmóniában és bőségben élhessenek, megváltoztatjátok a morfikus mező energetikáját.

Energiátokat összeadjátok, és együtt változást hoztok létre a morfikus mező rezgésében.

 

Hallgasd meg és olvasd el Alcazar teljes üzenetét Prageet közvetítésében 

3Személyes hatás 

Felbomlásból káoszba, káoszból pedig megújulásba. 

Újra-egybehangolhatjátok a gondolataitokat, a fizikai minőségeteket, a tapasztalásokat a világban, egy magasabb nézőpontra hangolhatjátok, ami vár rátok. 

Mindannyiótok, egytől egyig, fontos energiával járul hozzá ehhez. 

Többezren egybegyűlve, a világ minden tájáról, erőteljes hatással rendelkeztek. 

Ezek rendkívül fontos idők. Ezt látjátok a világban. Arra hívunk, hogy a változás hajtóerői legyetek. Arra hívunk, hogy vállaljatok felelősséget abban, ami a ti részetek az új énetek teremtésében, s ezáltal, új társadalmak létrehozásában a földön.

Hívunk, hogy vegyetek részt egy gyönyörű új világ teremtésében. 

Hallgasd meg és olvasd el Alcazar teljes üzenetét Julieanne-en keresztül 

4Erre készültünk már 33 éve.

“Erre készültünk már, nem csak néhány hete vagy hónapja, hanem attól az időtől fogva, hogy Alcazár bemutatkozott az emberiségnek több mint 30 évvel ezelőtt. Értsétek meg a Csillagkapu munkát, és az energiát amit azok adnak együttesen, akik e globális energiát teremtik; értsétek meg, hogy ez készült elő ezekhez a pillanatokhoz, a legnagyobb kihívások ezen pillanataihoz.

Ezekhez a pillanatokhoz, amikor a régi életmódotok káoszba fordul, káoszból pedig felbomlásba, a felbomlásból pedig megújulásba. 

 - Alcazar

Kapcsolódj a livestream-hez itt!

KAPCSOLÓDJ A LIVESTREAM-HEZ

MEGÚJULÁS: Szlovéniai Csillagkapu Összejövetel  2022

Kérünk, járulj hozzá azon a szinten, amelyen támogatni tudod munkánkat! 
A livestream ár tartalmazza a szimultán tolmácsolást magyarra 

Livestream Világméretű Összejövetel

$33

Kedvezményes ár

REGISZTRÁLJ MOST

Livestream Világméretű Összejövetel

$77

Normál ár

REGISZTRÁLJ MOST

Livestream Világméretű Összejövetel

$111

Támogasd munkánkat

REGISZTRÁLJ MOST

Miért a különböző árak?

 Szándékunk, hogy ezt a bölcsességet megosszuk a világgal. Annak érdekében, hogy a tapasztalások pénzügyi nehézségekkel szembesülő országok és egyének számára is elérhetőek legyenek, létrehoztunk alacsonyabb árfekvésű opciót is a program megvásárlásához. 

Hozzájárulásod kiteljesíti a Csillagkapu teamet, hogy tovább fejlődhessen és növekedhessen, ezeket a tapasztalásokat megosztva még többekkel, még több platformon, még több nyelven! 


 

Azoknak, akik átmeneti pénzügyi nehézségeket élnek meg

Tudatában vagyunk, hogy a globális helyzetből adódóan pénzügyi kiegyensúlyozatlanság tapasztalható, s így egyesek számára nehézséget okoz a hozzájárulás.

A $11 áropciót (jobbra) azok számára hoztuk létre, akiknek valóban kedvezményre van szükségük.

 

Livestream Világméretű Összejövetel

$11

Kedvezményes ár

REGISZTRÁLJ MOST
Több ezren a világ minden pontján, tapasztaltak gyors személyes transzformációt a Csillagkapuval - velük tartasz te is?

Új lett az alapkonfigurációm: öröm, derű, bizalom és ünneplés.  Valóban egy új élet kezedetének tűnik. 


-Annelie

Több év szűkösség és aggodalom egyszerűen feloldódott a nyugalomban és abban a tudásban, hogy minden rendben van... A kvantum térbe kapcsolódom, anélkül, hogy akarnom kellene. Csak megtörténik.
-Linda

Növekszik a könnyedség és áramlás, az öröm és az életre való rácsodálkozás. Ereimben érzem, ahogy él a varázslat és misztérium, és az izgatottság. Wow.


-Christine

A Csillagkapu Élményről 


A Csillagkapu hozzáférhető mindazok számára, akik az önmegismerés felfedezőútját járják, hogy megismerjék önmagukat 


 

Video Poster Image

A Csillagkapu olyan szakrális geometriai szerkezet, amely magasabbdimenziós tudatot horgonyoz le, lehetővé téve a vele meditálóknak a multidimenziós tapasztalást. 

A Csillagkapu magasrezgésű energiaterében, a résztvevők kiteljesedést élhetnek meg, hogy ténylegesen érezhetik és kapcsolódhatnak a megvilágosodott vezetőkhöz, s a behívott lényekhez. 

Kvantumszinten a Csillagkapu újraaktiválja saját kvantum önmagunkat, a Szupertudatot, valamint a magasabbdimenziós DNS-t. A magasabbdimenziós DNS hordozza a nagyobb énünk misztériumait. Ez a kulcs ahhoz, akik vagyunk, akik voltunk, részünket és célunkat az egyetemes rendszerben, valamint közvetlen kommunikációs képességünket a Szellemmel.  

A Csillagkapu frekvenciák, bármi erőfeszítés nélkül a résztvevők oldaláról, képesek feloldalni a limitáló karmát, valamint újra-összehangolni az energiákkal, mely időnként jelenthet fizikai újra-kiegyensúlyozódást, máskor pedig mentális és érzelmi oldást. Teret adhat előző életekbeli emlékeknek, valamint szellemi-lelki képességek újraktiválásának. 

Ki vezeti ezt az élményt/tapasztalást?

Julieanne és Prageet a Csillagkapu Élménytől. Mindketten nemzetközileg ismert közvetítők, akik vezetőjükkel, Alcazárral, valamint a Csillagkapuval dolgoznak, közvetített energia-tapasztalásokkal, melyek lehetővé teszik a résztvevőknek, hogy meditatív, kiterjedt tudatállapotba merüljenek, erőfeszítés nélkül. 

Mire számíthatsz?

Ezen az élőben közvetített rendezvényen meghívást kapsz, hogy belépj a Csillagkapu magasrezgésű energiaterébe, ahol ténylegesen a következőket érezheted:

  • Tudatod kiterjed a kvantum térben, ahol a finomenergiák tapinthatóvá válnak
  • Vezetőid, a felemelkedett mesterek és csillagcsaládok behozzák energiájukat, ezzel pedig mágnesként a magasabb frekvenciába vonzanak 
  • Tested újra-összehangolódást kap, ahogy minden egyes sejt a kvantum térben rezeg 
  • Intuíciód és magasabbdimenziós adottságaid, képességeid érzékelése aktiválódik 

Csupán a részvételed által, valamint, hogy kifejezed szándékod a befogadásra, ezen átadások emelik rezgésfrekvenciádat, összekapcsolnak a magasabb tudattal.

Várd a nem vártat, légy kész rá, hogy közvetlen spirituális tapasztalásban lesz részed, amely erőfeszítés nélkül képes átalakítani az életed, valamint átfogóan emelni a rezgésedet! 

Vállalj felelősséget saját fejlődésedért

 


 

Válaszd, hogy részese leszel egy gyönyörű új világ teremtésének. 

 

Jelentkezz a livestrem-re most!