Tarts velünk ezen a kollektív utazáson!

Úton az ürességbe

Az odaáton is túl...  Fedezd fel, aki TE vagy az emberi mivoltodon túl

 

Keljünk útra együtt az ürességbe

NEM ITT VAGY!

Az ürességben vagy...

"A valóság csupán illúzió, jóllehet igen tartós fajta." Albert Einstein

Nos, ki vagy te?

 

 

Te • korlátlan • vagy

  • A tudomány érti valóságunk illuzórikus természetét. Szeretnénk az üresség spirituális megtapasztalását nyújtani, azét a helyét, ahol minden teremtés történik. 
  • Lehetségessé válik valóságod, az ürességből való teremtésének mikéntjét elsajátítani, újrakapcsolódni mindahhoz, amit tudtál, mielőtt emberként megérkeztél volna 
Keljünk útra együtt az ürességbe

Ezen az utazáson a következők várnak rád...

 

Lépj túl az emberi mivoltodon

Az üresség a tudat tere. Tested minden egyes sejtje tudatos. Minden egyes sejtszervecske a sejten belül, tudatos. A DNS-ed tudatos. Tehát, ki vagy te? 

Tapasztald meg az emelkedett tudatot 

A Csillagkapu portálként létezik számos valósághoz, ám végsősoron, az üresség, Isten terében a nemléthez - a tiszta tudathoz, a tiszta lehetőségekhez, a tiszta kreativitáshoz. A sorozat célja, hogy megismerd kreatív, teremtő képességedet, és használd azt. 

Haladj tovább, gyorsabban - együtt

Kapd el a magasabb tudathoz vivő hullámot, ahogy sokszáz, vagy ezer Csillagkapus meditál együtt a kvantum térben, lehetővé téve, hogy az odaáton is túlra jussunk - az üresség küszöbéhez.

Libbenj a csend hálózatába 

Miközben az üresség nemlét terébe kapcsolódunk, lesznek olyan pillanatok, amikor elcsendesedünk. Ez  hozzásegít bennünket ahhoz, hogy egyénileg az üresség megtapasztalásába libbenjünk. A csendnek, az elcsendesettségnek ezen pillanataiból biológiánk mély újrakezdése és megújulása fakadhat. 

Ragadd meg a paradoxont:  egyedül vagy, és egy vagy mindenkivel 

Alcazar szerint, "Csupán egy fodrozódás vagy a mezőben".  A tudat hozza létre az egyén illúzióját az emberi lét megtapasztalása érdekében, a fizikai sík kivetített valóságában.

Ruházd fel erővel a támogató rendszeredet 

A dimenziók illúziójában sokan vannak, akik vezetőkként, segítőként vannak velünk emberi tapasztalásunkban. Ők magasabb rezgésszintről működnek, ezért tisztán látják emberi félreértéseinket, melyek korlátozott emberi tapasztaláshoz vezetnek. Készek rá, hogy vezessenek minket... 

Újrakezdés és megújulás

Ahogy a tudatod feloldódik az ürességben, a Csillagkapu által emelkedik tested minden sejtjének a frekvenciája, lehetővé téve a magasabbfokú működést és támogatást, megfiatalodást, intuíciót, valamint a fokozott energiaáramlást. 

Hogyan működik a sorozat

Szellemed-lelked

egyetemes tudatú, örökkévaló fejlődésben 

 

Életöltőről életöltőre, mélyen a magasabbdimenziós DNS-edben, rejlik a hatalmas bölcsesség és tapasztalás, örökkévaló múltadból... Emberi mivoltod meríthet ebből az információs térből. 

DNS-ed

 

összefonódásban a Szellemmel, idehorgonyoz téged 

 

Ahogy megnyílsz a Szellemtől érkező tiszta üzenetek befogadására, tested, elméd és energiád magasabb célodhoz és potenciálodhoz hangolódik. Az ürességben időzés fokozza ezt az összehangolódást. 

Az 'Úton az ürességbe' saját tudatod felfedezőútja

 

A sorozat célja, hogy úgymond kézen fogjon, és saját kreativitásod megtapasztalása felé vezessen, saját képességed felé, hogy Önmagad vezetője lehess.
 
A Válj Szupertudatossá sorozatban bemutattuk a kvantum teret számodra. Segítettünk, hogy az ébertudatodat odahelyezd, a testen túlra, a fizikai síkon túlra. A megtapasztalásokban találkoztál különböző vezetőkkel, a jövőbeni éneddel, és így tovább - azonban, bizonyos értelemben, ez mind a dualitás része volt. A kvantum tér sokkal több ennél. Mondhatjuk úgy is, hogy a szélén álltál.
 
Az Úton az ürességbe programban fejest ugrunk a mélybe, az odaátba. A valóságotok nem az, aminek látszik, sokszor mondtuk már, a tudósok is számos aspektusáról beszélnek ennek az illúziónak. A múlt, a ti szavaitokkal élve,  az emlékezetben lakozik, s minden alkalommal, amikor felidézitek a múltat, vagy helyzeteket a múltból, azzal kicsit változtattok rajtuk. A tudomány érti ezt.
 
Ahova mi vezetni kívánunk az a megértés, hogy a múlt, egy bizonyos értelemben, nem létezik, csak a jelen van. Ez nem annak tagadása, ami megtörtént. Inkább az, hogy minden aspektusa a javadra váljon. Ahogy pedig a javadra válik annak mély megértése, ami látszólag elmúlt, az energiáddal, a tisztánlátásoddal, az érzelmi energiáiddal, elkezdhetsz egyy kívánatosabb tapasztalást teremteni az úgynevezett jövőhöz, amit mi a most tapasztalásának hívunk. 
 
A most pillanata egyre gyönyörűbbé válhat. A most pillanata elkezheti megélni a bőséget minden szinten. Így tehát meghívunk az ürességbe. Meghívunk a tudatod mélységeibe és magaslataiba. Itt az idő, hogy igazán felfedezd a potenciálodat. Itt az idő, hogy igazán felfedezd, ki is vagy. 
 
- Alcazar, a Csillagkapu vezetője

Hallgasd meg Alcazar meghívását az Úton az ürességbe 

Az utazás elkezdődik, újból!

Az eredeti sorozat új oktávja, a Csillagkapu közösséggel együtt átélve.
Egy 3 hónapos energia megtapasztalás, amiben együtt befogadjuk a program eredeti közvetítéseit és meditációit Alcazártól, Prageeten és Julieanne-en keresztül

Heti 3 nap > Havonta 3 hét > 3 hónapon keresztül

Éld át közösségben az eredeti 'Úton az ürességbe' résztvevőkkel együtt.

Javasolt időpontban nézheted a felvételeket, közben pedig összekapcsolódhatsz energetikailag a többiekkel a térben.

Menetrend

péntek, szombat, vasárnap 

19:00 (budapesti idő szerint) 

Július 15 - 17 / 22 - 24 / 29 - 31

Augusztus 12 - 14 / 19 - 21 / 26 - 28

Szeptember 16 - 18 / 23 - 25 / 30 - Okt. 2

 

Újra és újra elvezet az odaát küszöbéhez,

'az ürességbe', ahol az igazi Éned lakozik.

Alcazar a következőket mondja erről az új tapasztalásról:

 

"Az elmúlt három hónapban, néhány ezer részvevőnek a világ különböző pontjain azt mutattuk meg, hogy a szándékukkal egy igen tapintható, globális energiateret tudnak létrehozni. Ezt a teret minden egyes egyén érezheti, bárhol és bármikor kapcsolódik be az Úton az ürességbe programba.

Most egy nagyobb közönséget hívunk meg, hogy részesüljön ebben a tapasztalásban. Újra-lejátszuk a szavakat, hangokat, információt. Szinte mindenki, aki részt vett az eredeti programban, újra bekapcsolódik, hogy a teret elmélyítsék és erősítsék, mivel ez a tér rendelkezik azzal a potenciállal, ami lehetővé teszi, hogy tudatosan teremtsetek a tiszta energiák, a tiszta lehetőségek ürességéből.

Hívjuk mindazokat, akiket megérint a tudatos teremtő lét perspektívája, hogy csatlakozzanak ehhez a csoporthoz – ami a már létrehozott energiát felerősíti, elmélyíti és megtisztítja, vagyis a teremtés energiáit. Mi a kvantum tér fizikáját tanítjuk nektek, ami nagyon különbözik a harmadik dimenzió fizikájától. Itt az idő, hogy újra visszaemlékezzetek arra, amit az ősi múltban ismertetek. Itt az idő, hogy újra hozzáférjetek azon képességekhez, melyeket a Mesterek közül egyesek nem is olyan régen megmutattak - azt a képességet, mellyel a látszólag semmiből manifesztáltak, fizikai tárgyakat. Ebbe az irányba haladunk. A tudatos teremtés a tiszta lehetőségek üres teréből, lehetséges.

Ahogy összekapcsolódtok többezredmagatokkal a világ körül, az így létrehozott tér minden egyénnek előnyére válik. Ugyanakkor a csoport szándékkal, elkezdhettek egy kreatív-teremtő folyamatot, és azt a Föld vagy az emberiség felé irányíthatjátok. Így, ez nem csupán személyes evolúció, hanem lehetőség az emberiség evolúciójának segítéséhez.

Szeretteim, ha ezek a szavak megérintenek, ha valamit kiváltanak bennetek, akkor szükség van az energiátokra. Hiszen azok vagytok, akik az ébredés élén járnak, és támogatni vagytok képesek az emberiség és a Föld gyorsabb evolúcióját.

Tartsatok velünk. Fedezzétek fel, amit a régmúlt, az ősi múlt idején ismertetek, és éljétek azt meg most."

ÚTON AZ ÜRESSÉGBE

3 hónapos utazásod most kezdődik! 

Válaszd ki hozzájárulásod összegét

A regisztráció július 16. szombat délben bezárul (budapesti idő szerint)

00

NAP

00

ÓRA

00

PERC

00

MÁSODPERC

Úton az ürességbe

3 havi befizetés

$33

Kedvezményes ár

BENNE VAGYOK!

Úton az ürességbe

3 havi befizetés

$55

Normál ár

INDULJUNK!

Úton az ürességbe

3 havi befizetés

$111

Támogasd a Csillagkaput

MENJÜNK EGYÜTT!

Szándékunk, hogy ezt a bölcsességet megosszuk a világgal.

Annak érdekében, hogy az élmény mindenki számára hozzáférhető legyen, a program megvásárlásánál kiválasztható a hozzájárulás mértéke. A választott összegtől függetlenül, mindenki ugyanazt a programot kapja kézhez.  

Hozzájárulásod segíti a Csillagkapu team növekedését valamint fejlődését, a megtapasztalásokat egyre több érdeklődőnek, több platformon, több nyelven elérhetővé téve!

Azoknak, akik átmeneti pénzügyi nehézségeket élnek meg

Tudatában vagyunk, hogy a globális helyzetből adódóan pénzügyi kiegyensúlyozatlanság tapasztalható, s így egyesek számára nehézséget okoz a hozzájárulás.

A $11 áropciót (jobbra) azok számára hoztuk létre, akiknek valóban kedvezményre van szükségük. Keress meg minket - [email protected] - ha további kedvezményre lenne szükséged, mert azt szeretnénk, ha a sorozat mindenki számára elérhető lenne.

Elvihetünk benneteket az ajtóig, a küszöbig, utána pedig nektek kell átlépni rajta. Be kell lépnetek az ürességbe. Ám ez nem olyasmi, amit az elmével tudtok megtenni. Ez olyasmi, ami megtörténhet, mégpedig olyankor, amikor ellazult, meditatív állapotban vagytok. Így tehát az Úton az ürességbe egy meditációs sorozat lesz. Az Úton az ürességbe egy újabb lehetőség lesz arra, hogy mélyebbre merüljetek az Önvaló megismerésében. Örömmel nézünk elébe a mindannyiótok által hordozott potenciáloknak, ahogy együtt összekapcsolódunk. 

A küszöbön állsz

Tarts velünk

Úton az ürességbe