Úton az ürességbe

Az odaáton is túl...  Fedezd fel, aki TE vagy az emberi mivoltodon túl

 

Kezdd el az utazást most!

NEM ITT VAGY!

Az ürességben vagy...

"A valóság csupán illúzió, jóllehet igen tartós fajta." Albert Einstein

Nos, ki vagy te?

 

 

Te • korlátlan • vagy

  • A tudomány érti valóságunk illuzórikus természetét. Szeretnénk az üresség spirituális megtapasztalását nyújtani, azét a helyét, ahol minden teremtés történik. 
  • Lehetségessé válik valóságod, az ürességből való teremtésének mikéntjét elsajátítani, újrakapcsolódni mindahhoz, amit tudtál, mielőtt emberként megérkeztél volna 
Keljünk útra együtt az ürességbe

Ezen az utazáson a következők várnak rád...

 

Lépj túl az emberi mivoltodon

Az üresség a tudat tere. Tested minden egyes sejtje tudatos. Minden egyes sejtszervecske a sejten belül, tudatos. A DNS-ed tudatos. Tehát, ki vagy te? 

Tapasztald meg az emelkedett tudatot 

A Csillagkapu portálként létezik számos valósághoz, ám végsősoron, az üresség, Isten terében a nemléthez - a tiszta tudathoz, a tiszta lehetőségekhez, a tiszta kreativitáshoz. A sorozat célja, hogy megismerd kreatív, teremtő képességedet, és használd azt. 

Haladj tovább, gyorsabban - együtt

Kapd el a magasabb tudathoz vivő hullámot, ahogy sokszáz, vagy ezer Csillagkapus meditál együtt a kvantum térben, lehetővé téve, hogy az odaáton is túlra jussunk - az üresség küszöbéhez.

Libbenj a csend hálózatába 

Miközben az üresség nemlét terébe kapcsolódunk, lesznek olyan pillanatok, amikor elcsendesedünk. Ez  hozzásegít bennünket ahhoz, hogy egyénileg az üresség megtapasztalásába libbenjünk. A csendnek, az elcsendesettségnek ezen pillanataiból biológiánk mély újrakezdése és megújulása fakadhat. 

Ragadd meg a paradoxont:  egyedül vagy, és egy vagy mindenkivel 

Alcazar szerint, "Csupán egy fodrozódás vagy a mezőben".  A tudat hozza létre az egyén illúzióját az emberi lét megtapasztalása érdekében, a fizikai sík kivetített valóságában.

Ruházd fel erővel a támogató rendszeredet 

A dimenziók illúziójában sokan vannak, akik vezetőkként, segítőként vannak velünk emberi tapasztalásunkban. Ők magasabb rezgésszintről működnek, ezért tisztán látják emberi félreértéseinket, melyek korlátozott emberi tapasztaláshoz vezetnek. Készek rá, hogy vezessenek minket... 

Újrakezdés és megújulás

Ahogy a tudatod feloldódik az ürességben, a Csillagkapu által emelkedik tested minden sejtjének a frekvenciája, lehetővé téve a magasabbfokú működést és támogatást, megfiatalodást, intuíciót, valamint a fokozott energiaáramlást. 

Hogyan működik a sorozat

Szellemed-lelked

egyetemes tudatú, örökkévaló fejlődésben 

 

Életöltőről életöltőre, mélyen a magasabbdimenziós DNS-edben, rejlik a hatalmas bölcsesség és tapasztalás, örökkévaló múltadból... Emberi mivoltod meríthet ebből az információs térből. 

DNS-ed

 

összefonódásban a Szellemmel, idehorgonyoz téged 

 

Ahogy megnyílsz a Szellemtől érkező tiszta üzenetek befogadására, tested, elméd és energiád magasabb célodhoz és potenciálodhoz hangolódik. Az ürességben időzés fokozza ezt az összehangolódást. 

Az 'Úton az ürességbe' saját tudatod felfedezőútja

 

A sorozat célja, hogy úgymond kézen fogjon, és saját kreativitásod megtapasztalása felé vezessen, saját képességed felé, hogy Önmagad vezetője lehess.
 
A Válj Szupertudatossá sorozatban bemutattuk a kvantum teret számodra. Segítettünk, hogy az ébertudatodat odahelyezd, a testen túlra, a fizikai síkon túlra. A megtapasztalásokban találkoztál különböző vezetőkkel, a jövőbeni éneddel, és így tovább - azonban, bizonyos értelemben, ez mind a dualitás része volt. A kvantum tér sokkal több ennél. Mondhatjuk úgy is, hogy a szélén álltál.
 
Az Úton az ürességbe programban fejest ugrunk a mélybe, az odaátba. A valóságotok nem az, aminek látszik, sokszor mondtuk már, a tudósok is számos aspektusáról beszélnek ennek az illúziónak. A múlt, a ti szavaitokkal élve,  az emlékezetben lakozik, s minden alkalommal, amikor felidézitek a múltat, vagy helyzeteket a múltból, azzal kicsit változtattok rajtuk. A tudomány érti ezt.
 
Ahova mi vezetni kívánunk az a megértés, hogy a múlt, egy bizonyos értelemben, nem létezik, csak a jelen van. Ez nem annak tagadása, ami megtörtént. Inkább az, hogy minden aspektusa a javadra váljon. Ahogy pedig a javadra válik annak mély megértése, ami látszólag elmúlt, az energiáddal, a tisztánlátásoddal, az érzelmi energiáiddal, elkezdhetsz egyy kívánatosabb tapasztalást teremteni az úgynevezett jövőhöz, amit mi a most tapasztalásának hívunk. 
 
A most pillanata egyre gyönyörűbbé válhat. A most pillanata elkezheti megélni a bőséget minden szinten. Így tehát meghívunk az ürességbe. Meghívunk a tudatod mélységeibe és magaslataiba. Itt az idő, hogy igazán felfedezd a potenciálodat. Itt az idő, hogy igazán felfedezd, ki is vagy. 
 
- Alcazar, a Csillagkapu vezetője

Hallgasd meg Alcazar meghívását az ürességbe 

1. Csillagkapu energiaátadások 

Ezek az átadások a Csillagkapu munka alapját képezik. Feelmelik személyes energiateredet. Segítenek saját tudatod magasabb szintjeihez hangolódni, valamint támogatnak, hogy ismerd önmagadban ezt a helyet. 

 

2. Alcazar, a Csillagkapu vezetője 

Alcazar az Egyetemes Mesterek egy csoportjának szóvivője. A Csillagkapu által lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy érezzék számos, sokféle tartományból érkező segítő jelenlétét, akik mind egybehangolódva támogatják az emberiséget mind a személyes, mind a planetáris felemelkedésben. 

 

3. Lépj be az ürességbe

Alcazar vezetésével, és a Csillagkapu közösség által létrehozott felfokozott energiatér segítségével, támogatást kapsz, hogy a küszöbhöz vezessen utad - ahhoz a helyhez, ahonnan egyénileg beléphetünk az ürességbe - s fejest ugorhatunk a tiszta lehetőségek terébe!

 

4. Szárnyalj magasan, naponta!

Kapd meg az eredeti sorozat felvételeit - minden adásnál időbélyegek, témák és leírások várnak. Fedezd fel ezeket saját tempódban, és tapasztald meg annak ezerarcú tudatát, aki valójában vagy.

 

5. Éld át újra és újra

Alcazar erőteljes javaslata, hogy minden meditációs tapasztalást ismételjünk meg legalább egyszer annak érdekében, hogy a maximális potenciált elérjük. Így teljes felelősséget vállalsz saját fejlődésedért.

Tarts velünk, úton az ürességbe!

ÚTON AZ ÜRESSÉGBE

Utazásod most kezdődik!

Válaszd ki hozzájárulásod összegét

 

Úton az ürességbe

egyszeri befizetés

$77

Kedvezményes ár

BENNE VAGYOK!

Úton az ürességbe

egyszeri befizetés

$111

Normál ár

INDULJUNK!

Úton az ürességbe

egyszeri befizetés

$333

Támogasd a Csillagkaput

MENJÜNK EGYÜTT!

Szándékunk, hogy ezt a bölcsességet megosszuk a világgal.

Annak érdekében, hogy az élmény mindenki számára hozzáférhető legyen, a program megvásárlásánál kiválasztható a hozzájárulás mértéke. A választott összegtől függetlenül, mindenki ugyanazt a programot kapja kézhez.  

Hozzájárulásod segíti a Csillagkapu team növekedését valamint fejlődését, a megtapasztalásokat egyre több érdeklődőnek, több platformon, több nyelven elérhetővé téve!

Azoknak, akik átmeneti pénzügyi nehézségeket élnek meg

Tudatában vagyunk, hogy a globális helyzetből adódóan pénzügyi kiegyensúlyozatlanság tapasztalható, s így egyesek számára nehézséget okoz a hozzájárulás.

A $33 áropciót (jobbra) azok számára hoztuk létre, akiknek valóban kedvezményre van szükségük. Keress meg minket - [email protected] - ha további kedvezményre lenne szükséged, mert azt szeretnénk, ha a sorozat mindenki számára elérhető lenne.

Elvihetünk benneteket az ajtóig, a küszöbig, utána pedig nektek kell átlépni rajta. Be kell lépnetek az ürességbe. Ám ez nem olyasmi, amit az elmével tudtok megtenni. Ez olyasmi, ami megtörténhet, mégpedig olyankor, amikor ellazult, meditatív állapotban vagytok. Így tehát az Úton az ürességbe egy meditációs sorozat lesz. Az Úton az ürességbe egy újabb lehetőség lesz arra, hogy mélyebbre merüljetek az Önvaló megismerésében. Örömmel nézünk elébe a mindannyiótok által hordozott potenciáloknak, ahogy együtt összekapcsolódunk. 

A küszöbön állsz

Tarts velünk

Úton az ürességbe