NÖVEKEDÉS AZ ÚJ MINTÁBAN

Hat Hetes Online Sorozat 

Gyorsítsátok fel a Minta Energiáit Önmagatokban és a Világotokban!

 

Alcazar üzenete

“Arra kértük a Csillagkapu csapatot, hogy hozzanak létre egy webinárium sorozatot, hogy bemutathassunk néhányat az Új Mintázat sok módja közül, melyek támogathatnak Titeket.”
Hallgassátok meg Alcazar teljes üzenetét!

Csatlakozzatok Hozzánk Ebben Az Online Sorozatban

Minden héten Alcazar fog vezetni bennünket az Új Mintában való növekedés útján. Fedezzétek fel mindazt, ami elérhető most számotokra.
A múlt és a jövő gyógyítása, 
1. Alkalom
A Élet Esszenciája új szintjei,
2. Alkalom
A test megfiatalításának új módjai,
3. Alkalom
Bőség minden szinten,
4. Alkalom
Hozzáférés a tudatosság új szintjeihez,
5. Alkalom
Ezt a Szellem fogja felfedni,
6. Alkalom

Üdvözöllek Benneteket Szeretteim, Alcazar vagyok,

Hatalmas örömet okozott nekünk, hogy figyelhettük azokat, akik részt vettek az Új Mintázat energiáiban.
Látjuk, hogy már mennyire elterjedtek és növekedtek ezek az energiák szerte a világon.
Arra kértük a Csillagkapu csapatot, hogy hozzanak létre egy webinárium sorozatot, hogy bemutathassunk néhányat az Új Mintázat sok módja közül, melyek támogathatnak Titeket.”
Ahogy Szlovéniában is elmondtuk, a Mintázat itt van most, és nektek kell felnőnötök hozzá.
És ez a sorozat fog különböző területeken támogatni benneteket, hogy miként nőjetek fel ahhoz, ami már rendelkezésetekre áll.
Hogy segítsünk nektek a mindennapi életetekben megérteni és megtapasztalni, hogy ez a Mintázat miként fejlődik egyénileg számotokra.
Ezt a támogatást majd megosztjátok egymás között. Hallhatjátok mások tapasztalatait, így láthatjátok, “Áh. Ez valóban megtörténik!”
Így hát Szeretteink, arra hívunk és bátorítunk benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk ezekben a webináriumokban, hogy felgyorsítsátok a Mintázat energiáit önmagatokban és a világotokban is.
Gyertek, csatlakozzatok hozzánk, és fedezzétek fel azt, ami most elérhető számotokra.
Az életetek minten területen gazdagabbá válhat, ahogy ezt sokszor elmondtuk nektek Szlovéniában is - bőség minden szinten. Ragadjátok meg. Engedjétek meg nekünk, hogy olyan módokat és energiákat javasoljunk nektek, melyek mindezt gyorsabban hozhatják el számotokra.
Szeretteink, hamarosan ismét szólunk hozzátok.

Fizetési lehetőségek

A hat részes online sorozat hozzájárulása 77$. Létrehoztunk egy 37$-os árat is azok számára, akiknek jelenleg valós pénzügyi nehézségük van. Bízunk benne, hogy akik megengedhetik a teljes összeg kifizetését,ezt a lehetőséget választják, és ezáltal támogatni fogják a Csillagkapu munkát :-)

$77

EGYSZER FIZETENDŐ

JELENTKEZZ ITT!

$37

EGYSZER FIZETENDŐ

JELENTKEZZ ITT!

Ebben a 6 Hetes Online Sorozatban az alábbiakat kapod meg:

  • Hozzáférést minden webináriumához
  • Korlátlan hozzáférést minden egyes alkalom videó felvételéhez
  • Az Alcazar által vezetett Csillagkapu meditációk mp3 hangfelvételeinek letöltési lehetőségét

Az Új Emberiség Mintázatáról

Az Új Emberiség Mintázatát a szlovéniai Csillagkapu Világtalálkozó élő workshopján horgonyoztuk le 2019. április 18. és 21.-e között.

“Köszöntünk a Csillagkapu munka eme csúcspontján, mert Szeretteim, a szlovéniai esemény után a Csillagkapu munka egy teljesen új szakasza veszi most kezdetét.”
- Alcazar, A Csillagkapu Vezetője

Az Új Emberiség Mintázata

Több, mint 500 ember csatlakozott hozzánk Szlovéniában, hogy lehorgonyozzuk az Új Mintázatot, az élő közvetítésben 1000 ember által támogatva, akik a világ minden tájáról hangolódtak ránk!

Élménybeszámolók a Mintázat megtapasztalását követően

A Csillagkapu világméretű eseményét követően egy nagyon erőteljes módon tapasztalhattam meg a megbocsátás és szeretet manifesztációját. A meditációim alatt szeretetet és mebocsátást küldtem magamnak a különböző idővonalaimon keresztül. 4 évvel ezelőtt a szakmai életem egyik pontja különösen fájdalmas volt. Megkaptam egy megérdemelt előléptetést, de a kollégáim, akik korábban jóbarátok voltak, féltékennyé váltak, én pedig védekeztem.... mindez azért történt, mert az elméink átvették az irányítást. Meditációk alatt ezekre a kollégákra gondoltam, és szeretetet küldtem nekik. Ma kaptam mindegyiküktől (mind a 6 embertől) egy csoportos üzenetet, melyben összejövetelt kértek a nyár ünneplésére. Sokan évek óta nem beszéltünk egymással, és most azt tervezzük, hogy együtt kempingezünk. Olyan, mintha a konfliktus sohasem történt volna meg. Köszönöm, kérek MÉG.” Tani, USA

********

“Már az első napon sok minden történt. A testem olyan mélyen ellazult, ahogyan soha azelőtt. Azt gondoltam, korábban sok belső dologgal foglalkoztam, de mégsem ez volt a helyzet. Azt éreztem, hogy a testem jobb oldalán történik valami. Minden egyes napon tovább mélyültek az érzéseim a könnyek által, elkezdtem színeket látni, a vezetőket, extrém szeretetteli energiákat éreztem.

A harmadik napon egy, az apámmal kapcsolatos mély élmény kezdett felsejleni (már eltávozott közülünk). Soha nem éreztem támogatást vagy melegséget a részéről. Ezúttal azonban a job kezemen keresztül valami távozott és az apukám energiája átölelt a másik oldalon. Úgy sírtam, akár egy csecsemő. Körülvett az örök szeretet. Ezt követően tisztán láttam és éreztem a vezetőket, akiket Prageet említett. Mostmár tudom ki vagyok. Őszintén hálás vagyok ezért a mély és végtelen tudatosság-élményért.

Nincsenek szavak, amelyekkel le lehetne írni ezt az újonnan feléledt energiát, amelyben részem van. Napról napra egyre jobban érzem magam, tele vagyok ötletekkel és kreatív gondolatokkal. Szeretném megköszönni mindannyiótoknak, ALCAZAR-nak és mindenkinek, akihez kapcsolódunk az Új Emberiség ölelésében. Biztos vagyok benne, hogy vissza fogok térni, mert a meditációkban átélt élmények lenyűgözőek.” Gordana, Szlovénia 

Az utazás épp csak elkezdődött! 

A Növekedés az Új Mintában JÓ MÓKA lesz!

""Ez a sorozat segíteni fog megérteni és átélni a mindennapi életetekben, hogy a Minta miként fejlődik, alakul számotokra egyénenként." - Alcazar

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.