A túléléstől a gyarapodásig

 

Áttörés a mentális és érzelmi vitalitás egy új szintjére

 
ALCAZAR MEGFIATALÍTÓ PROGRAMJÁNAK FOLYTATÁSA
 

Hallgasd meg Alcazar csatornázott üzenetét a programról!

 

1. hét

Az idegrendszer újramintázása

Ismerd fel, hogy a szándékod és figyelmed hogyan változtatják meg gyakorlatban az ideghálózatodat.

Az agyad nem korlátozódik a fejedre... szívedben és beleidben is óriási számban vannak idegsejtek.

Oldd fel a mélyen beléd ágyazódott stressz-, fájdalom- és félelem-mintázatokat, és teremts teret az egészség, az öröm és a szeretet mintázatainak!

Alcazar lenyűgöző energiameditációt fog vezetni azért, hogy újra egyensúlyba állítsa és új mintázatokkal lássa el a kiterjedt idegrendszered.

2. hét

Elméd és érzelmeid felszabadítása

Ismerd fel, mekkora szerepe van korai éveidnek abban, hogy jelenleg korlátozottak a megtapasztalásaid.

Tanuld meg, hogyan tudod az elmédet arra használni, hogy tudatosan felismerd és feloldd egészségtelen mentális és érzelmi mintázataidat!

Kezdd el ISMERNI a szupertudatodat, a tudatfelettidet - azt a valódi intelligenciát, amellyel az elmét meghaladó szinten azonos vagy, és lépj előre az evolúcióban az emberlét következő szintjére!

Ezen a héten a meditáció az elme és az érzelmek megértésére, szeretetére és felszabadítására fog koncentrálni.

3. hét

Kapcsolataid átalakítása

Ismerd fel, hogy kapcsolataid az önképedre is hatással vannak, és hogy miképpen hozta létre a család és a társadalom a korlátozó kondicionálás mintázatait.

Fejleszd meglévő kapcsolataidat azáltal, hogy bízol önmagadban és tiszteled a másokban felfedezhető különbségeket.

Oldd fel az attól való félelmet, hogy megláthatják igazi éned, hogy valóban olyannak ismerjenek el, amilyen valójában vagy.

Alcazar egy olyan meditációval fog támogatni, amely újradefiniálja viszonyulásodat saját magadhoz és másokhoz.

4. hét - Alcazar ennek a hétnek a témáját csak később fogja elárulni!

Ahogy a Megfiatalodás című sorozatban, úgy Alcazar itt sem árulta még el a negyedik hét témáját... Legutóbb nagy meglepetést okozott, hogy felfedte az okot, amely az összes öregedést előidéző mintázatunk mélyén rejlik.

Heti elemek

Minden egyes héten abban segítünk Neked, hogy megismerd az emberi tapasztalást irányító folyamatokat, a testet öltött aggyal, az elmével és az érzelmekkel, illetve a téged formáló emberi viszonyokkal kapcsolatos legfrissebb tudományos felfedezések tükrében.
Légy nyitott Alcazar meglátásaira és bölcsességére, amint megválaszolja a kérdéseidet azzal kapcsolatban, hogy mi tart vissza és gátol téged (küldd el A TE SAJÁT kérdéseidet, miután feliratkoztál a webszemináriumra!), ezzel mélyenszántó magyarázatot adva arra is, hogyan tudod áttörésszerűen elérni életedben a vitalitás egy új szintjét.
"A szabadságnak nem kell célnak lennie. A szabadság az utazás része is lehet." Alcazar
Ismerj meg egy-egy Csillagkapu-energia meditációt minden héten, amelyeket arra terveztek, hogy saját magad szeretete és inspiratív meglátások által új színben - ennek köszönhetően pedig újonnan megfiatalodva, új életerővel felruházva - láthasd önmagad.

A túléléstől a gyarapodásig

Az a szándékunk, hogy ezt a bölcsességet megosszuk a világgal. Annak érdekében, hogy e tapasztalásokat könnyebben hozzáférhetővé tegyük olyan országok és egyének számára is, akik pillanatnyilag pénzügyi kihívásokat tapasztalnak, olcsóbb opciót is létrehozunk a program megvásárlásához. Kérünk, szánj egy pillanatot a ráhangolódásra és gondold át, melyik szint az, amivel támogatni kívánod a Csillagkapu munkásságát!

$37

Egyszeri fizetés

  • Videofelvételek
  • Hangfájlok minden egyes meditációról és közvetítésről
Regisztrálj Most

$77

Egyszeri fizetés

  • Videofelvételek
  • Hangfájlok minden egyes meditációról és közvetítésről
Regisztrálj Most

$147

Egyszeri fizetés

  • Videofelvételek
  • Hangfájlok minden egyes meditációról és közvetítésről
Regisztrálj Most

Ismerj meg új Csillagkapu-meditációkat, amelyek segítenek életerőtől duzzadónak érezni magad

"Szeresd magad olyannak, amilyen vagy!"- meditációk

Ahhoz, hogy meg tudj változni, olyannak kell szeretned és elfogadnod magad, amilyen vagy. Ez sokak számára nehéz, különböző tudattalan hitrendszerek miatt. Alcazar segíteni fog nekünk, hogy felismerjük és feloldjuk ezt a régi programozást, ami természetes módon vezet saját magunk szeretetéhez és elfogadásához.

Új mintázatokat nyújtó meditációk

Az agy-elme mechanizmusaid lélegzetelállítóan lenyűgözőek! Nagyon gyorsan képesek újraprogramozni önmagukat. Alcazar irányításával megtanulhatod, hogyan használd a szándékod és a figyelmed, Csillagkapu-energiákkal feldúsítva, hogy újraprogramozd az elmédet, az érzelmeidet, a testben mindenütt jelen lévő agyat és idegrendszert, illetve kapcsolataid jellegét.

Engedd, hogy a Csillagkapu feloldja azokat a mentális és érzelmi ciklusokat, amelyek folyamatosan korlátoznak...

Szeretteink, üdvözlünk benneteket, ez itt Alcazar

Már évek óta mondjuk nektek, hogy a teremtés legmagasabb szintje zajlik itt, a Földön, az Univerzum pedig figyeli mindezt.

Most nagy az izgalom, mert az emberiség ébredése folymatban van.

És Ti, akiket valami a Csillagkapu-munka felé vonzott, utat mutattok.

Különböző szinteken szeretnénk kommunikálni veletek, tudatni veletek:

hogy mi történik,

hogy mi következik,

és hogy mi a Ti szerepetek önmagatok átalakításában, ami majd az emberiség, az pedig az egész Univerzum átalakulásához vezet. Ezt talán nehéz az elmének elfogadnia, de ez a helyzet.

Hívunk, hogy vegyél részt egy újabb négyhetes sorozatban, ahol felfedezheted te magad, HOGYAN működik emberi valód... HOGYAN kapcsolódik a tudatfelettid az emberi valódhoz,  és HOGYAN tudod ezeknek az ismeretnek a kombinálásával újrateremteni  a valóságodat.

Azt, hogy hogyan tudod ezekkel a felismerésekkel megváltoztatni a tested, szabadságra átprogramozni az elméd, megváltoztatni a társadalmat, amelyben élsz.

Szeretteink, itt az idő... Ez most történik.

Az emberi evolúciót most számos szinten támogatják.

Ti az átalakulás hullámait lovagoljátok meg. Hadd adjunk nektek ehhez egy energialöketet, egy mentális löketet, hogy megértsétek, mi is történik, és egy érzelmi löketet, hogy öröm töltse meg a szíveteket és szeretet árassza el egész létezéseteket - hogy a régi kondicionálásból fakadó apró bosszúságok már ne korlátozzanak benneteket többé.

Gyertek, csatlakozzatok hozzánk, szabadítsuk fel  a világot, és kezdjük veled!

Légy te magad a forradalom

"Szabadítsd fel a világot... és kezdd önmagaddal!" - Alcazar

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.