300
300

Nagy öröm volt számunkra, hogy megoszthattuk a Csillagkapu élményt Budapesten!

 
Kedves Barátaink,

 


Nagy örömünkre szolgált, hogy ismét ellátogathattunk Budapestre, hogy a nyíltszívű magyar Csillagkapu családdal időzzünk.

Alcazar lépése az volt, hogy olyan mélységű meditációs tapasztalást vezetett be, amilyet korábban még nem éltünk meg. Ez a Csillagkapu munka teljesen új szintje, ami Budapesten alapozódott meg.

Az információ prezentálásának teljesen új formáját tovább erősítette az intenzív és mélységes energia-tapasztalás, melybe a közönség természetes módon belesimult. A belső csend és mélységes béke, amit mindannyian éreztünk, tapintható volt. Nem is volt könnyű kijönni a meditációkból!

Szerettük volna, ha örökké tartanának, hiszen az örökkévalóság érzetét hordozták.

Mindezt kiegészítette az Életeszencia energiák erőteljes átadása, mely tovább tágította a mélység érzetét, melybe belekerültünk. 


Hívunk, hogy vegyetek részt mindebben, a felvételeken.

Igen fontos, hogy behunyt szemmel és kényelmesen elhelyezkedve meditáljatok annak érdekében, hogy ti is elérjétek e mélységeket, úgy, hogy az elme eltávolodik, miközben a belső elcsendesedettségnek köszönhetően feltárul Szupertudatotok. 

Hogy jobban a Budapest Workshop résztvevőinek érezzétek magatokat, megnézhetitek a kérdések és válaszolok részeket is, valamint, hogy Alcazar hogyan viccelődik Bernivel, szeretett tolmácsunkkal :-)

 

Szolgáljon örömötökre :-) 


Szeretettel,

Prageet & Julieanne

 Téged is hívunk, hogy éld át a felvételek segítségével ...  

A worshop fókuszában az állt, hogy elkezdjük újraprogramozni a tudatalatti limitációkat arra vonatkozóan, kik vagyunk emberekként, valamint, hogy meglássuk életünk társ-teremtőiként rendelkezésünkre álló végtelen lehetőségeinket.
Alcazar bölcsességgel lát el az elme igaz természetéről, és mély meditációkat mutat be, melyek középpontjában az áll, hogy a régi minták oldódjanak, hogy elmélyült csendet tartsunk magunkban, és hogy az elme felébredhessen igaz természetére - mindezt a vezetők szerető segítségével.
Csillagkapu energia-meditáció
Alcazar közvetítés
Kérdés és válasz

Nézd meg a budapesti ingyenes est felvételét, hogy ízelítőt kapj az energiákból!

 

 Tapasztald meg a Csillagkaput!

 

 

Miért a különböző árak? 

 

A Csillagkapu azért van itt, hogy változást idézzen elő a világban - globális felébredéssel.

 

Annak érdekében, hogy ezeket az élményeket elérhetővé tegyük kérünk, válaszd ki hozzájárulásod mértékét.

Kérjük, szánj rá egy percet, hogy ráhangolódj és nézd meg, milyen szinten szeretnéd támogatni a Csillagkapu energiákat, valamint a tolmácsolási és szerkesztési munkálatokat!

Köszönjük bőkezű hozzáállásodat, mellyel segíted a Csillagkapu további növekedését és terjedését! 

 

Csökkentett

$11

  • 5 Csillagkapu energia-meditáciĂł
  • 3 Alcazar közvetĂ­tĂ©s
  • 9 kĂ©rdĂ©s Ă©s válasz
Vár a megtapasztalás!

Normál

$33

  • 5 Csillagkapu energia-meditáciĂł
  • 3 Alcazar közvetĂ­tĂ©s
  • 9 kĂ©rdĂ©s Ă©s válasz
Vár a megtapasztalás!

Tegyél túl önmagadon!

$55

  • 5 Csillagkapu energia-meditáciĂł
  • 3 Alcazar közvetĂ­tĂ©s
  • 9 kĂ©rdĂ©s Ă©s válasz
Vár a megtapasztalás!

Hogyan működnek a Csillagkapu energiák

A Csillagkapu egy interdimenziós ajtó, amely erőteljes, magasszintű energiamezőt sugároz...

amely által mély meditációba merülhetsz egyszerűen és könnyedén, pár pillanat alatt.

 

A Csillagkapu szakrális geometriai sktruktúra, amely magasabbdimenziós tudatot horgonyoz le, lehetővé téve a multidimenziós tapasztalást a vele meditálók számára. A Csillagkapu magasrezgésű energiaterében, a résztvevők képesek lehetnek valóságosan érezni a számos megvilágosodott vezetőt/segítőt, akiket behívunk, és kapcsolódni hozzájuk.

Kvantumszinten a Csillagkapu úgy működik, hogy újraaktiválja saját kvantum-énünk, szupertudatos énünk, valamint magasabbdimenziós DNS-ünk tudatát. Magasabbdiemnziós DNS-ünkben lakoznak nagyobbik Énünk misztériumai. Benne rejlik a kulcs ahhoz, akik vagyunk, akik voltunk, részünköz és célunkhoz az egyetemsszintű eltervezettségben, valamint a Szellemmel való közvetlen kommunikációra való képességünkhöz.

A Csillagkapu frekvenciák, a résztvevő erőfeszítései nélkül képesek oldani a limitáló karmát, segíteni az energiák átrendeződését és újrahangolódását, egyeseknél fizikai újra-kiegyensúlyozást, másoknál mentális és érzelmi oldást lehetővé téve. Előző életek emlékezetét és szellemi képességek újraaktiválását is kiválthatja.

A Csillagkapu horgonyként szolgál egy magasabbdimenziós tudat számára.

A szakrális geometria erejét használva közvetíti a magasabb tartományok és vezetők energiáit.

Ez egy teljesen új módja a tudatfejlődésnek.

Nincs tennivaló, csak lazulj el a magasrezgésű energiamezőkben, és engedd, hogy Szupertudatod felemelje emberi tapasztalásodat.

Az energiák feloldják a szokásokat és mintákat, melyek már nem szolgálnak.

Erőfeszítés nélkül kerül sor erre, miközben egy sokkal nagyobb önvaló érzettel, egyetemes energiákkal és saját veleszületett bölcseségeddel kapcsolódsz.

A Csillagkapu olyan frekvenciákat bocsát ki, melyek egyénileg hangolódnak rád. 

Ezt a folyamatot mindig saját Szupertudatos vagy Felettes éned vezeti, így a fogadott frekvenciák egyénileg rádszabottak.

Vezetőidről

Prageet Harris

 

Prageet angliai származású, nemzetközileg ismert közvetítő, aki harminc éve segít másokat spirituális növekedésükben. Vezetőjével, Alcazarral együtt tervezte és építette meg a Csillagkaput, amely csoportokat és egyéneket egyaránt támogat az Önvaló megértésében és megismerésében - az ébredés folyamatában.

Egész életét annak megértésére szánta, hogy miként működünk emberekként, hogyan hat ránk a tudattalan és az érzelmek, valamint, hogy miként tudunk kilépni a limitáló mintákból.

Julieanne Conard

 

Julieanne 2012-ben csatlakozott a Csillagkapu Élményhez, miután mély kapcsolatra ébredt a Csillagkapuval és Alcazar vezetővel, akit azóta ő is közvetít.

Alcazar útmutatásával, az energetikai ön-gyógyítás egy új formáját fejlesztette ki, amely az Élet Esszenciája néven ismert, s amit immár másoknak is tanít világszerte.Nézd meg, mit mondanak mások a Csillagkapu élményeikről...

Video Poster Image


Tapasztald meg önmagad magasabb tudatszinten rezegve
...


Helyezkedj bele ebbe a térbe, könnyed eleganciával, erőfeszítés nélkül összekapcsolódva az odaáttal...

Tarts velünk a felvételeken!