Az Új Emberiség Mintája

Világméretű Stargate Találkozó Szlovéniában

A Csillagkapu Élmény, Robert Coxon és Lilly Wong társaságában hozzuk létre ezt a 4 napos eseményt

Élő közvetítéssel világszerte Kilenc nyelven!

 Felvétel - 2019 április

“A minta lehetővé teszi, hogy hozzáférjetek olyan képességekhez, melyekkel eddig nem rendelkeztetek itt, melyekre nem volt lehetőség itt egészen eddig a pillanatig, az emberiség pillanatnyi rezgési szintjét megelőzően.”  -Alcazar

A VÍZIÓ

‘Az Emberiség Új Mintájának’ a világ minden táján való lehorgonyzása

Ahogyan az Benned is lehorgonyoz!

 • Világméretű Találkozó az Új Emberiség Mintájának egybefűzése és társ-teremtése céljából
 • A Csillagkapu Élmény útjának tetőpontja
 • Kapcsolódás az odaáttal Robert Coxon élőben közvetített zenéjén és Lilly Wong fény-nyelvén keresztül
 • Katalitikus energia, mely felerősíti mind az egyéni, mind a kollektív változásokat
 • Az evolúció új fázisa, egész rendszered emelkedettebre való “frissítése”
 • Odaátról érkező Kódok és Mintázatok
 • A Kvantumtérből való tudatos teremtés
 • Soha eddig nem tapasztalt bolygószintű pillanat

Érzed, ahogy az energia már most fokozódik?

Érzed a hívását?Jöjj, vegyél részt ebben az új teremtésben, ahol az új energia világotokba való bemutatására kerül sor.”

- Alcazar

“Az Új Emberiség Mintája” Világméretű Csillagkapu Találkozó!

E 4 napos eseményt Robert Coxonnal és Lilly Wonggal társ-teremtjük

$111

Egyszeri Fizetés

Regisztrálj Itt!

Prageet-ről és Julieanne-ről

Prageet

Prageet angliai származású, nemzetközileg ismert közvetítő, aki harminc éve segít másokat spirituális növekedésükben. Vezetőjével, Alcazarral együtt tervezte és építette meg a Csillagkaput, amely csoportokat és egyéneket egyaránt támogat az Önvaló megértésében és megismerésében - az ébredés folyamatában. Egész életét annak megértésére szánta, hogy miként működünk emberekként, hogyan hat ránk a tudattalan és az érzelmek, valamint, hogy miként tudunk kilépni a limitáló mintákból.

Julieanne

Julieanne Conard 2012-ben csatlakozott a Csillagkapu Élményhez, miután mély kapcsolatra ébredt a Csillagkapuval és Alcazar vezetővel, akit azóta ő is közvetít. Bár eredeti szándéka szerint alternatív gyógyászatot tanult volna, mostanra a személyes átalakulás és gyors ön-gyógyítás lehetőségeivel foglalkozik, a Csillagkapu Élmény magasrezgésű frekvenciáin keresztül. Alcazar útmutatásával, az energetikai ön-gyógyítás egy új formáját fejlesztette ki, amely az Élet Esszenciája néven ismert, s amit immár másoknak is tanít mindenfelé a világban.

A Csillagkapu Élményről

 
A Csillagkapu interdimenziós kapuként szolgál, amelyre 1989-ben Prageet kapott megbízatást, s amelyet ő hozott létre.
Tudatos geometriai forma, amely a szakrális geometria több rétegét foglalja magába. Erőteljes, multidimenziós energiamezőt teremt. E jóindulatú energiamező sajátságosan egyedi módon működik. A Csillagkapu jelenlétében minden személy ismert és segítséget kap, az adott pillanathoz igazodó leghelyénvalóbb módon.
Ez jelenthet gyógyulást és egyensúlyt a fizikai test számára; a megértés tisztaságát valamint nagyfokú meglátást a mentális test számára; és mély ellazulást és a stressz eltávolítását az érző (érzelmi) test számára. A személyes karma törölhető, a médiumi és gyógyító képességek aktiválhatók, az előző életekre való emlékezés előidézhető.
Sokan kézzelfogható módon érzékelik vezetőiket, gyakran az első alkalommal, érezve, hallva vagy látva őket. Ami a legtöbb résztvevő számára csodálatos, hogy ezen változások csupán a Csillagkapu energiaterében való tartózkodás által bekövetkeznek.
Nincs semmi “tennivaló”. Mindezen változások vezetett meditációk közben történnek meg, az egyén rezgés-frekvenciájának emelése által. A multidimenziós DNS szálak alvó részeit ébredésre serkentik, amely nagyobb tudatos éberséghez és az Önvalóban növekvő spirituális jelenléthez vezet.

 

Társ-teremtő Vízió

“A Mesterek leszármazottai vagytok. Ketten együtt exponenciálisan megnöveltétek másokra gyakorolt hatásotokat. A zenéd, Robert, újfajta befolyással bír az emberekre. Amikor pedig Lilly a fény-nyelvet alkalmazza a zenéhez, minden kirobban, és maga a tér máshogy kezd el rezegni. Ez olyasmi, amit a bolygó eddig még nem látott.”

~ Kryon, Lee Carroll közvetítésében, 2016 júniusa

Robert Haig Coxon-ról

Robert Coxon, világszerte elismert zeneszerző és művész, immár közel harminc éve ad koncerteket a föld minden táján, így katalizálva a gyógyulást és átalakulást.

Tudományosan bizonyított, hogy zenéje meggyógyít bizonyos betegségeket, és koncertjein számos résztvevő számolt be csodás gyógyulásokról.

Többet Robertről kattints ide

"Felismerjük azt a mélységes gyógyulást, amit a művei közvetítenek a szívünk felé… olyan gyógyulás ez, amely a zene befejezése után is még sokáig velünk marad. Akár alkalmi hallgatóság, akár hivatásos gyógyító vagy, Robert Coxon zenéje alapvető kiegészítése bárki könyvtárának az Úton."

~​Lee Carroll - A Kryon Sorozat

Lilly Wong-ról

A Lilithgram©, Horusgram©, Dragonsgram© és az LL Soul Travel AgencyTM létrehozója. A Látnokokat támogatja szerte a világban, az Univerzum közepéhez való kapcsolódás által, az ön-koherencia elérésében s az autentikus élet állhatatos megteremtésében.

Mindezt mi célból? A tudatosság megváltoztatása valamint a világra való kihatásuk maximalizálásának céljából azáltal, hogy az “iSelf”, az Önvaló legjobb következő nemzedékének tagjaiként éljenek.

Többet Lilly-ről kattints ide

Mi a fény-nyelv?

[Fény-nyelv]

 1. Az Isteni Nyitott Forrás Kódja, amely lehetővé teszi az [i]információ le- és feltöltését az Egyetemes Hálóból (UWW).
 2. Visszarendez az Eredeti Isteni Mintádba.  
 3. Erősíti az energiameződet, többet behívva  ajándékaidból, kreativitásodból és bölcsességedből.

"Lilly egyike az általam ismert legerőteljesebb fényforrásoknak. Spirituális tisztánlátása és integritása figyelemre méltó. Az Istennő mély bölcsességét testesíti meg. Az általa behozott fény kódok magas frekvenciával rendelkeznek, melyek igen kívánatosak ebben az átmeneti időben."

~ Michelle Karen, Kvantum asztrológus

Jöjj, vegyél részt ebben az új teremtésben, ahol az új energia-lény világotokba való bemutatására kerül sor.

Regisztrálj Itt!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.