300
300

√Čld √°t ezeket az energi√°kat vel√ľnk egy√ľtt...

 
√Črezd az √∂r√∂m√∂t, hogy bar√°taiddal egy√ľtt √©led √°t!
√Črezd a sziget erej√©t, melyet az Atlanti-√≥ce√°n √∂lel k√∂rbe
Tapasztald meg a Csillagkapu és Viviane Chauvet szinergiáját

Tarts vel√ľnk

az Azori-szigeteki livestreamen!

 

2024. j√ļnius 6 - 9.

Magyar tolm√°csol√°ssal el√©rhetŇĎ:¬† j√ļnius v√©g√©n

 

Kapcsolódj az adásokhoz!

Lem√ļria √©s Atlantisz energi√°i

√ļjra felsz√≠nre bukkannak...


Azzal a c√©llal j√∂v√ľnk √∂ssze az Azori-szigeteken,
hogy t√°mogassuk e k√©t fontos emberis√©gre gyakorolt hat√°s √∂sszevegy√ľl√©s√©t, s hogy egy harmonikus idŇĎvonalon haladhassunk tov√°bb.
 

 
Atlantisz √©s Lem√ļria √ļjra felsz√≠nre bukkan√°sa kataliz√°lni fogja az emberis√©g elŇĎrehalad√°s√°t, a m√ļlt f√©lelmei, sajn√°lata √©s szomor√ļs√°ga n√©lk√ľl.
Egy√ľtt √ļjra jogot form√°lhatunk ezen fejlett civiliz√°ci√≥k √©lŇĎ b√∂lcsess√©g√©re.
A lem√ļriai √©s atlantiszi uralkod√≥ civiliz√°ci√≥s korszakok √∂r√∂ks√©g√©t az√≥ta is nagy s√ļlyk√©nt hordozzuk lelki, t√∂rt√©nelmi √©s bolyg√≥ szinteken.

El√©rt√ľk a megb√©k√©l√©s pontj√°t, hiszen nem hordozhatjuk tov√°bb a karma hat√°s√°val √°tszŇĎtt r√©gi sebeket vagy traum√°t.


Be fogjuk h√≠vni mind Atlantisz, mind Lem√ļria energi√°it
, megtapasztalva elŇĎsz√∂r az egyiket, majd a m√°sikat, amit azt√°n a kettŇĎ tal√°lkoz√°sa k√∂vet.

Atlantisz √©s Lem√ļria tal√°lkoz√°s√°val, vissza fogjuk k√©rni mindk√©t hely aj√°nd√©kait is egyben.

 

Alcazar elmond√°sa szerint Atlantisz buk√°sa sorsszerŇĪ volt.¬†S hogy val√≥j√°ban b√°tor √©s erŇĎs lelkek v√°llalt√°k a szerepet, amely Atlantisz buk√°s√°hoz vezetett, mivel , because az emberis√©gnek teljes m√©rt√©kben le kellett s√ľllyednie az √∂ntudatlans√°gba ahhoz, hogy √ļjra felt√∂rj√∂n, valami teljesen √ļjat teremtve az Univerzumban.

Rengeteg bölcsesség és gyógyító templom található mindkét helyen.


Csod√°latos lesz √ļjra hozz√°f√©rni az ottani rezg√©shez √©s sz√°nd√©khoz. Valamint, hogy alkalmazzuk is a mostani idŇĎkben a bolyg√≥n a gyors √°talakul√°s hely√©n.

 

N√©zd meg az ingyenes ad√°st lent, melyben √°tbesz√©lt√ľnk Mindent Atlantiszr√≥l, valamint az azori-szigeteki workshop potenci√°ljait.

Video Poster Image

Tarts vel√ľnk az azori-szigeteki Csillagkapu retreaten online!

 

L√©gy r√©sze az √ļj lem√ļriai √©s atlantiszi energi√°k √∂sszehangol√°s√°nak, ahogy az arkturusziak,¬† Viviane Chauvet-en kereszt√ľl, vezetnek ennek az √ļj potenci√°lnak a lehorgonyz√°s√°ban...

2024. j√ļnius 6 - 9.

Magyar tolm√°csol√°ssal el√©rhetŇĎ:¬† j√ļnius v√©g√©n

 

Regisztr√°lj az ad√°sokra!

Regisztr√°lj a livestreamre itt!

Mi√©rt a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ √°rak?¬†

 

A Csillagkapu az√©rt van itt, hogy v√°ltoz√°st id√©zzen elŇĎ a vil√°gban - glob√°lis fel√©bred√©ssel.

 

Annak √©rdek√©ben, hogy ezeket az √©lm√©nyeket el√©rhetŇĎv√© tegy√ľk k√©r√ľnk, v√°laszd ki hozz√°j√°rul√°sod m√©rt√©k√©t.

K√©rj√ľk, sz√°nj r√° egy percet, hogy r√°hangol√≥dj √©s n√©zd meg, milyen szinten szeretn√©d t√°mogatni a Csillagkapu energi√°kat, valamint a tolm√°cs √©s szerkesztŇĎ munk√°j√°t!

K√∂sz√∂nj√ľk bŇĎkezŇĪ hozz√°√°ll√°sodat, mellyel seg√≠ted a Csillagkapu tov√°bbi n√∂veked√©s√©t!¬†

Kedvezményes

$33

Jelentkezem!

Standard

$55

Jelentkezem!

Tegy√©l t√ļl √∂nmagadon!

$111

Jelentkezem!
Ha t√©nylegesen tov√°bbi kedvezm√©nyre lenne sz√ľks√©ged, fordulj hozz√°nk a
[email protected]
címen.

VezetŇĎidrŇĎl

Viviane Chauvet

 

Viviane Chauvet¬†fejlett arkturuszi hibrid avat√°r, publik√°lt szerzŇĎ, nemzetk√∂zi elŇĎad√≥, az¬†Arcturian Energy Matrix Healing¬ģ √©s az Arcturian Healing Arts 3-h√≥napos program megalkot√≥ja, a planet√°ris felemelked√©s sz√≥sz√≥l√≥ja, a F√©nysz√∂vets√©g k√ľld√∂tte, az Infinite Healing from The Stars LLC tulajdonosa.¬†¬†Viviane a n√©pszerŇĪ¬†The Infinite Star Connections podcast¬†producere √©s t√°rsh√°zigazd√°ja. Megjelent a j3FILMS t√∂bbsz√∂r√∂s d√≠jnyertes dokumentumfilmj√©ben: ‚ÄúExtraordinary: The Revelations.‚ÄĚ Viviane a bestseller k√∂nyvsorozat kollabor√°tora: ‚ÄúWisdom of the Silver Sisters ‚Äď Guiding Grace‚ÄĚ √©s ‚ÄúGolden Wisdom of Love, Legends & Legacies‚ÄĚ, mely megtal√°lhat√≥ az Amazonon. Ňź maga workshopokat tart valamint medit√°ci√≥s sorozatot a YouTube-on, valamint a Conscious Awakening Network-√∂t (CAN) a Roku-n √©s az Amazon Fire-on.¬†¬†Tov√°bbi inform√°ci√≥√©rt valamint szolg√°ltat√°sair√©rt, l√°togass el Viviane weboldal√°ra: https://infinitehealingfromthestars.com

Prageet Harris

 

Prageet angliai sz√°rmaz√°s√ļ, nemzetk√∂zileg ismert k√∂zvet√≠tŇĎ, aki harminc √©ve seg√≠t m√°sokat spiritu√°lis n√∂veked√©s√ľkben. VezetŇĎj√©vel, Alcazarral egy√ľtt tervezte √©s √©p√≠tette meg a Csillagkaput, amely csoportokat √©s egy√©neket egyar√°nt t√°mogat az √Ėnval√≥ meg√©rt√©s√©ben √©s megismer√©s√©ben - az √©bred√©s folyamat√°ban.

Eg√©sz √©let√©t annak meg√©rt√©s√©re sz√°nta, hogy mik√©nt mŇĪk√∂d√ľnk emberekk√©nt, hogyan hat r√°nk a tudattalan √©s az √©rzelmek, valamint, hogy mik√©nt tudunk kil√©pni a limit√°l√≥ mint√°kb√≥l.

 

Julieanne Conard

 

Julieanne 2012-ben csatlakozott a Csillagkapu √Člm√©nyhez, miut√°n m√©ly kapcsolatra √©bredt a Csillagkapuval √©s Alcazar vezetŇĎvel, akit az√≥ta ŇĎ is k√∂zvet√≠t.

Alcazar √ļtmutat√°s√°val, az energetikai √∂n-gy√≥gy√≠t√°s egy √ļj form√°j√°t fejlesztette ki, amely az √Člet Esszenci√°ja n√©ven ismert, s amit imm√°r m√°soknak is tan√≠t vil√°gszerte.

 

Hogyan mŇĪk√∂dnek a Csillagkapu energi√°k

A Csillagkapu egy interdimenzi√≥s ajt√≥, amely erŇĎteljes, magasszintŇĪ energiamezŇĎt sug√°roz...

amely √°ltal m√©ly medit√°ci√≥ba mer√ľlhetsz egyszerŇĪen √©s k√∂nnyed√©n, p√°r pillanat alatt.

 

A Csillagkapu szakr√°lis geometriai sktrukt√ļra, amely magasabbdimenzi√≥s tudatot horgonyoz le, lehetŇĎv√© t√©ve a multidimenzi√≥s tapasztal√°st a vele medit√°l√≥k sz√°m√°ra. A Csillagkapu magasrezg√©sŇĪ energiater√©ben, a r√©sztvevŇĎk k√©pesek lehetnek val√≥s√°gosan √©rezni a sz√°mos megvil√°gosodott vezetŇĎt/seg√≠tŇĎt, akiket beh√≠vunk, √©s kapcsol√≥dni hozz√°juk.

Kvantumszinten a Csillagkapu √ļgy mŇĪk√∂dik, hogy √ļjraaktiv√°lja saj√°t kvantum-√©n√ľnk, szupertudatos √©n√ľnk, valamint magasabbdimenzi√≥s DNS-√ľnk tudat√°t. Magasabbdiemnzi√≥s DNS-√ľnkben lakoznak nagyobbik √Čn√ľnk miszt√©riumai. Benne rejlik a kulcs ahhoz, akik vagyunk, akik voltunk, r√©sz√ľnk√∂z √©s c√©lunkhoz az egyetemsszintŇĪ eltervezetts√©gben, valamint a Szellemmel val√≥ k√∂zvetlen kommunik√°ci√≥ra val√≥ k√©pess√©g√ľnkh√∂z.

A Csillagkapu frekvenci√°k, a r√©sztvevŇĎ erŇĎfesz√≠t√©sei n√©lk√ľl k√©pesek oldani a limit√°l√≥ karm√°t, seg√≠teni az energi√°k √°trendezŇĎd√©s√©t √©s √ļjrahangol√≥d√°s√°t, egyesekn√©l fizikai √ļjra-kiegyens√ļlyoz√°st, m√°sokn√°l ment√°lis √©s √©rzelmi old√°st lehetŇĎv√© t√©ve. ElŇĎzŇĎ √©letek eml√©kezet√©t √©s szellemi k√©pess√©gek √ļjraaktiv√°l√°s√°t is kiv√°lthatja.

A Csillagkapu horgonyként szolgál egy magasabbdimenziós tudat számára.

A szakr√°lis geometria erej√©t haszn√°lva k√∂zvet√≠ti a magasabb tartom√°nyok √©s vezetŇĎk energi√°it.

 
Ez egy teljesen √ļj m√≥dja a tudatfejlŇĎd√©snek.

Nincs tennival√≥, csak lazulj el a magasrezg√©sŇĪ energiamezŇĎkben, √©s engedd, hogy Szupertudatod felemelje emberi tapasztal√°sodat.

 
Az energiák feloldják a szokásokat és mintákat, melyek már nem szolgálnak.

ErŇĎfesz√≠t√©s n√©lk√ľl ker√ľl sor erre, mik√∂zben egy sokkal nagyobb √∂nval√≥ √©rzettel, egyetemes energi√°kkal √©s saj√°t velesz√ľletett b√∂lcses√©geddel kapcsol√≥dsz.

 
A Csillagkapu olyan frekvenciákat bocsát ki, melyek egyénileg hangolódnak rád. 

Ezt a folyamatot mindig saját Szupertudatos vagy Felettes éned vezeti, így a fogadott frekvenciák egyénileg rádszabottak.

 

Mit fogsz TE tapasztalni?

Video Poster Image
‚ÄúAz √©let k√∂nnyeds√©ge, √∂r√∂me √©s csod√°ja n√∂vekszik. A miszt√©rium √©s var√°zslat, izgatotts√°g √©s a f√∂ld√∂nt√ļlis√°g √©rz√©se √©l bennem. Wow.‚ÄĚ

Christine
"Micsoda m√©ly munka, ami gyeng√©den √©s erŇĎteljesen dolgozik bennem. T√©nyleg √©reztem √©s meg√©ltem az energi√°kat, √©s nagy √∂r√∂m az √©let energi√°j√°t magamba fogadni."

Peter
‚ÄúEgy √ļj alapenergi√°t √©rzek, ami az √∂r√∂m, derŇĪ, bizalom √©s √ľnnepl√©s energi√°ja. T√©nyleg egy √ļj √©let kezdet√©nek tŇĪnik.‚ÄĚ

Annelie

Izgatottan v√°rjuk, hogy valami nagyon k√ľl√∂nlegeset osszunk meg veletek az Azori-szigetekrŇĎl...

Tarts vel√ľnk az ad√°sokban!