Accelerated Ascension

Meghívunk a továbbfejlődés kollektív terébe...

PATTANJ A HULLÁMRA A TELJES ONLINE WORKSHOPHOZ

 

FELGYORSÍTOTT FELEMELKEDÉS  

Pattanj a teljes potenciálodhoz vezető hullámra

 

Merülj el a teljes online workshopban:

⊛ Toroid energiaterek - összekötve mennyet és földet 
⊛ Spirálisan felfelé és befelé haladva az ismeretlenbe - amiről tudod, hogy ott van...
⊛ Önmagad felfedezése egy egészen új módon - hirtelen, meglepetésszerű belépéssel a Felemelkedettség minőségeibe 

 

A Felgyorsított Felemelkedés online workshopot

élőben közvetítették Costa Ricából

Fokozzuk az Oroszlánkapu egyetemesszintű kitárulását, ahol  különösen a Szíriuszi energiák erősek...

Alcazar

“Ez a csoport valóban a tudatosség felgyorsítását segíti, s hasonlóan a korábbi közös folyamathoz, ez is fordulatot fog létrehozni a résztvevők élettapasztalásában…”

Emmanuel

“Mindenki, aki a részvételt választja, jótékony hatást tapasztalhat— a fizikai, érzelmi és mentális jól-lét valamint az energetikai behangolás a tapasztalás része lesz.”

 Kapcsolódj be ebbe az erőteljes online workshopba!

Az eredeti élő közvetítés dátuma: 2021 augusztusa volt.

 

 

Felgyorsított Felemelkedés

A Csillagkapu Élmény és Asil Toksal vezetésével

 


 

Köszönjük, hogy támogatod a munkánkat!

Küldetésünk, hogy ezt a bölcsességet az egész világgal megosszuk. Annak érdekében, hogy a tapasztalások pénzügyi nehézségekkel szembesülő országok és egyének számára is hozzáférhetőek legyenek, több, alacsony árfekvésű opciót hoztunk létre a részvételhez.

 

Kérjük, hogy válaszd a számodra megengedhető szintű, nagylelkű támogatást...

Mindegyik árszint teljes hozzáférést biztosít a teljes, négynapos online workshophoz. 

 

Workshop regisztráció

$33

Egyszeri fizetés

 • Hozzáférés a teljes online workshophoz 
 • Videófelvételek 
 • Az összes meditáció, közvetítés, és a teljes alkalom hanganyaga 
 • Korlátlan idejű hozzáférés a tapasztalásokhoz!
REGISZTRÁLJ MOST

Workshop regisztráció

$77

Egyszeri fizetés

 • Hozzáférés a teljes online workshophoz 
 • Videófelvételek 
 • Az összes meditáció, közvetítés, és a teljes alkalom hanganyaga 
 • Korlátlan idejű hozzáférés a tapasztalásokhoz!
REGISZTRÁLJ MOST

Workshop regisztráció

$111

Egyszeri fizetés

 • Hozzáférés a teljes online workshophoz 
 • Videófelvételek 
 • Az összes meditáció, közvetítés, és a teljes alkalom hanganyaga 
 • Korlátlan idejű hozzáférés a tapasztalásokhoz!
REGISZTRÁLJ MOST

A Csillagkapu Élményről

 

 

Itt az ideje az ébredésnek. Itt az ideje, hogy emlékezz: ki is vagy. Itt az ideje, hogy szabad légy.

A Csillagkapu szépsége az, hogy igen erős ám egyben nagyon gyengéd energiát hoz létre - az energiák rengeteg szintjét, melynek mindegyike egyénileg rád hangolódik.

Ez a behangolás - rezgés - támogat, hogy a régi, visszatartó  limitációk feloldódjanak. Segít abban, hogy elkezdd elérni azt, amit a Szupertudatodnak nevezünk - amely a  valódi éned - az a ragyogó minőség, amely benned lakozik.

A Csillagkapu azért van, hogy segítsen felfedezni a valódi, eredeti önmagadat.

Nem kemény munka ez, hanem egyszerűen ellazulás a jóindulatú, támogató energiákban, melyek összekapcsolnak számos dimenziós valósággal, melyek hozzáférhetőek a támogatáshoz.… Hogy felemeljenek… Hogy elkezdjék megmutatni e lét mérhetetlenségét, jóval túl mindazon, amit korábban tapasztaltál.

 

Tekintsd meg a videót

 

Prageet Harris angliai származású, nemzetközileg ismert közvetítő, aki harminc éve segít másokat spirituális növekedésükben. Vezetőjével, Alcazarral együtt tervezte és építette meg a Csillagkaput, amely csoportokat és egyéneket egyaránt támogat az Önvaló megértésében és megismerésében - az ébredés folyamatában. Egész életét annak megértésére szánta, hogy miként működünk emberekként, hogyan hat ránk a tudattalan és az érzelmek, valamint, hogy miként tudunk kilépni a limitáló mintákból.

Prageet 1988-ban kezdte el közvetíteni Alcazart, aki végtelen megértéssel rendelkezik az emberi kondícióról. Egyszer, világos módon beszél, így átadva meglátásokat az életben megélt nehézségekre vonatkozóan. Alcazar a szeretet derűs mestere, ahhoz az igazsághoz kapcsol bennünket, melyet már ismerhettünk a szívünkben.

https://www.thestargateexperienceacademy.com/ • https://www.facebook.com/thestargateexperience • https://www.youtube.com/c/TheStargateExperienceOfficial/

 

 

Julieanne Conard 2012-ben csatlakozott a Csillagkapu Élményhez, miután mély kapcsolatra ébredt a Csillagkapuval és Alcazar vezetővel, akit azóta ő is közvetít. Bár eredeti szándéka szerint alternatív gyógyászatot tanult volna, mostanra a személyes átalakulás és gyors ön-gyógyítás lehetőségeivel foglalkozik, a Csillagkapu Élmény magasrezgésű frekvenciáin keresztül. Alcazar útmutatásával, az energetikai ön-gyógyítás egy új formáját fejlesztette ki, amely az Élet Esszenciája néven ismert, s amit immár másoknak is tanít mindenfelé a világban.

Prageet és Julieanne együtt utaznak a földön, a Csillagkapu munkát megosztva másokkal.

https://www.thestargateexperienceacademy.com/ • https://www.facebook.com/thestargateexperience 

• https://www.youtube.com/c/TheStargateExperienceOfficial/

Asil Toksalról és az Ascension One-ról

Asil Toksal ausztriai születésű közvetítő. Munkásságába tartoznak a csoportos energia-behangolási alkalmak, égi vezetők közvetítése, valamint a föld szakrális helyeinek energetikai behangolásai. E munka célja az emberi tudatosság fejlődésének segítése. Végzéséhez Asil rengeteget utazik, az Egyesült Államokban, Európában, Ázsiában, valamint a Közel-Keleten.

Az elmúlt tizennyolc évben, mély elkötelezettséggel követte saját spirituális útját, emellett pedig különböző energiamodalitásokban képezte magát. Számos, különféle hagyományt és vérvonalat képviselő mesterrel dolgozik Dél-Amerikában, Észak-Amerikában, és Kínában. Korábban pedig szoftver, marketing és kommunikáció területen volt vezérigazgató és vállalati vezető.

Öt évvel ezelőtt, egy mélységes spirituális átélésben, Asil először kapcsolódott azokhoz az angyali vezetőkhöz és energiákhoz, akikkel ma is dolgozik. Azt a felajánlást kapta tőlük, hogy szorosan velük dolgozzon, ám azt kérték tőle, hogy döntsön úgy, hogy az előzőleg elsajátított  tradíciókat, rituálékat, gyógyító módszereket hátrahagyja.

E döntés meghozatalát követően, a vezetők egy intenzív spirituális és energetikai transzformáció folyamatán segítették át. Ez egy olyan kapcsolódást teremtett meg, mely lehetővé tette számára, hogy ezen angyali és égi tartományokból energiát, valamint szavakba foglalt bölcsességet fogadjon és közvetítsen. Ez a kapcsolat képezi munkája alapját.

Asil az észak-kaliforniai Marin County-ban él. 2019-ben létrehozta a 501c3, Ascension One Collective, Inc. non-profitot, munkáját segítendő.

Watch The Video

További tudnivalók Asilról és munkájáról, programok időpontjai, videók és átiratok: 

www.asiltoksal.com • www.youtube.com/asiltoksal • www.facebook.com/asiltoksal

“Új terek, új helyek, új hozzáférés lehorgonyzása történik.

- Alcazar


 

 

 

Kapcsolódj be te is ebbe az erőteljes és transzformáló programba